تارخ انتشار: یکشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۲
کد خبر : 612
چاپ خبر
بازدیدها: 200

آب‌ لیمو در چای بریزیم یا نریزیم؟

چای لیمو

به گزارش کرج رسا، باید زمانی که چای خنک شده است به آن اضافه شود تا ویتامین C موجود در آب‌لیمو در اثر گرمای بالای چای تخریب نشود و از بین نرود. آیا مصرف چای همراه آب‌ لیموی تازه خوب است یا ضرر دارد؟ در پاسخ به این سوال باید بگویم که مصرف چای همراه [&hellip

به گزارش کرج رسا، باید زمانی که چای خنک شده است به آن اضافه شود تا ویتامین C موجود در آب‌لیمو در اثر گرمای بالای چای تخریب نشود و از بین نرود.

آیا مصرف چای همراه آب‌ لیموی تازه خوب است یا ضرر دارد؟

در پاسخ به این سوال باید بگویم که مصرف چای همراه آب‌لیموی تازه نه ‌تنها اشکالی ندارد بلکه عادت غذایی بسیار خوبی هم محسوب می‌شود.

به طور کلی ترکیب پلی  فنول‌ های موجود در چای که خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد سرطانی هم دارند با آب‌ لیموی تازه می‌تواند ارزش تغذیه‌ای این نوشیدنی پرمصرف را بالاتر ببرد.

بد نیست بدانید عادت به نوشیدن چای و آب‌لیمو که یکی از بهترین عادت‌های غذایی است از گذشته‌ های دور در میان ایرانیان رواج داشته و معمولاً ایرانی‌ها در فصل‌های سرد سال که لیموترش تازه به وفور در دسترس بود، علاقه بیشتری به نوشیدن چای و آب‌لیمو نشان می‌دادند.

البته باید یادآور شوم گاهی طعم گس چای با افزودن کمی آب‌ لیمو شکسته می‌شود و به همین دلیل هم حس خوشایندی برای مصرف‌ کننده ایجاد می‌کند. در چنین مواردی، ممکن است افراد علاقه‌مند به چای و آب‌ لیمو نیاز بیشتری برای خوردن خوراکی‌های شیرینی مانند قند، شکر یا سایر شیرین‌ کننده‌ ها با این نوشیدنی در خود حس کنند.

با این حساب اگر قرار باشد ارزش تغذیه‌ای چای را با آب‌لیمو افزایش دهید و از آن طرف طعم جدید آن را با مصرف تعداد بیشتری قند یا مقدار بیشتری شکر بپسندید ما به هیچ‌وجه نوشیدن چای و آب‌لیمو به این صورت را به شما پیشنهاد نمی‌کنیم.

در نهایت بد نیست بدانید مصرف قند فراوان، حتی با نوشیدنی‌های مفید و پرخاصیت می‌تواند هم بهداشت دهان و دندان را به خطر بیندازد و هم ابتلا به چاقی را در طول زمان به همراه داشته باشد.

متأسفانه گاهی برخی از افراد مانند کارمندان که چای بیشتری در طول روز مصرف می‌کنند، اصلاً حواسشان به اضافه دریافت کالری از طریق خوردن قند و شکر بیش از اندازه نیست و نمی‌دانند چرا وزنشان افزایش پیدا می‌کند.

در هر صورت ما آب‌لیمو را برای افزایش ارزش تغذیه‌ای به چای اضافه می‌کنیم و اگر قرار باشد به قیمت مصرف قند بیشتر، این کار را بکنیم، بهتر است که قید نوشیدن این نوع چای را بزنیم.

 

منبع: سلامتیران

۲ دیدگاه

  1. فروش سانترال آذر ۶, ۱۳۹۳ در ۰۹:۴۲ - Reply
     

    من اصلا چای مصرف نمی کردم ولی به تازگی زیاد مصرف می کنم ولی بدون قند، آیا مصرف زیاد چای بدون قند هم مضر می باشد؟؟

  2. آموزش سانترال پاناسونیک آذر ۶, ۱۳۹۳ در ۱۲:۳۹ - Reply
     

    با سپاس فراوان

پاسخی بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

کرج رسا
آخرین اخبار
2
روحانی: حل مسأله ‏اشتغال، دغدغه و اولویت اصلی دولت تدبیر و امید است
حادثه
واژگونی یک کامیونت در اتوبان کرج – قزوین + عکس
1
یک واحد بزرگ تجاری در کرج دچار آتش سوزی شد
بیکاری
بیکاری فارغ التحصیلان
هشدار انتخاباتی وزارت کشور به شهرداری‌ها
هشدار انتخاباتی وزارت کشور به شهرداری‌ها
1
بیانیه سپاه در آستانه روز جمهوری اسلامی
2
کشف حدود ۵۱ کیلوگرم تریاک در کرج
لیلة الرغائب
لیله الرغائب فرصتی مهم در بندگی و عبادت است
2
سامانه بارشی روز شنبه فعال‌تر می شود/ احتمال بارش برف و تگرگ
2
کاهش قیمت طلا و سکه در بازار آزاد
افتتاح مجتمع بندری کاسپین و آغاز عملیات ساخت اسکله مارینا و بزرگترین آکواریوم ایران
افتتاح مجتمع بندری کاسپین و آغاز عملیات ساخت اسکله مارینا و بزرگترین آکواریوم ایران
باران
وزش باد شدید، رگبار، رعد و برق و سیلاب طی ۷۲ ساعت آینده در البرز
کشف 45 تن برنج با برچسب تلقبی در البرز
کشف ۴۵۰۰۰ کیلو برنج با برچسب تقلبی در کرج
شبنم رحمتیان
همسر افشین یداللهی درگذشت
سازمان میادین میوه و تره بارشهرداری کرج
افزایش ساعت کار بازارهای میوه و تره بار کرج تا ۱۲ فروردین
برگزاری مسابقات آلپاین بانوان قهرمانی کشور در پیست دیزین
برگزاری مسابقات آلپاین بانوان قهرمانی کشور در پیست دیزین
شطرنج
برگزاری مسابقات سریع و برق آسا شطرنج در البرز
حادثه
برخورد ۲ دستگاه خودرو در جاده چالوس سه مصدوم برجای گذاشت
2
بازدید کم نظیر گردشگران از تپه باستانی ازبکی نظرآباد
2
کی روش: استقلال و پرسپولیس هر کدام ٢٠ میلیون هوادار دارند