تارخ انتشار: یکشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۲
کد خبر : 612
چاپ خبر
بازدیدها: 205

آب‌ لیمو در چای بریزیم یا نریزیم؟

چای لیمو

به گزارش کرج رسا، باید زمانی که چای خنک شده است به آن اضافه شود تا ویتامین C موجود در آب‌لیمو در اثر گرمای بالای چای تخریب نشود و از بین نرود. آیا مصرف چای همراه آب‌ لیموی تازه خوب است یا ضرر دارد؟ در پاسخ به این سوال باید بگویم که مصرف چای همراه [&hellip

به گزارش کرج رسا، باید زمانی که چای خنک شده است به آن اضافه شود تا ویتامین C موجود در آب‌لیمو در اثر گرمای بالای چای تخریب نشود و از بین نرود.

آیا مصرف چای همراه آب‌ لیموی تازه خوب است یا ضرر دارد؟

در پاسخ به این سوال باید بگویم که مصرف چای همراه آب‌لیموی تازه نه ‌تنها اشکالی ندارد بلکه عادت غذایی بسیار خوبی هم محسوب می‌شود.

به طور کلی ترکیب پلی  فنول‌ های موجود در چای که خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد سرطانی هم دارند با آب‌ لیموی تازه می‌تواند ارزش تغذیه‌ای این نوشیدنی پرمصرف را بالاتر ببرد.

بد نیست بدانید عادت به نوشیدن چای و آب‌لیمو که یکی از بهترین عادت‌های غذایی است از گذشته‌ های دور در میان ایرانیان رواج داشته و معمولاً ایرانی‌ها در فصل‌های سرد سال که لیموترش تازه به وفور در دسترس بود، علاقه بیشتری به نوشیدن چای و آب‌لیمو نشان می‌دادند.

البته باید یادآور شوم گاهی طعم گس چای با افزودن کمی آب‌ لیمو شکسته می‌شود و به همین دلیل هم حس خوشایندی برای مصرف‌ کننده ایجاد می‌کند. در چنین مواردی، ممکن است افراد علاقه‌مند به چای و آب‌ لیمو نیاز بیشتری برای خوردن خوراکی‌های شیرینی مانند قند، شکر یا سایر شیرین‌ کننده‌ ها با این نوشیدنی در خود حس کنند.

با این حساب اگر قرار باشد ارزش تغذیه‌ای چای را با آب‌لیمو افزایش دهید و از آن طرف طعم جدید آن را با مصرف تعداد بیشتری قند یا مقدار بیشتری شکر بپسندید ما به هیچ‌وجه نوشیدن چای و آب‌لیمو به این صورت را به شما پیشنهاد نمی‌کنیم.

در نهایت بد نیست بدانید مصرف قند فراوان، حتی با نوشیدنی‌های مفید و پرخاصیت می‌تواند هم بهداشت دهان و دندان را به خطر بیندازد و هم ابتلا به چاقی را در طول زمان به همراه داشته باشد.

متأسفانه گاهی برخی از افراد مانند کارمندان که چای بیشتری در طول روز مصرف می‌کنند، اصلاً حواسشان به اضافه دریافت کالری از طریق خوردن قند و شکر بیش از اندازه نیست و نمی‌دانند چرا وزنشان افزایش پیدا می‌کند.

در هر صورت ما آب‌لیمو را برای افزایش ارزش تغذیه‌ای به چای اضافه می‌کنیم و اگر قرار باشد به قیمت مصرف قند بیشتر، این کار را بکنیم، بهتر است که قید نوشیدن این نوع چای را بزنیم.

 

منبع: سلامتیران

کرج رسا

۲ دیدگاه

  1. فروش سانترال آذر ۶, ۱۳۹۳ در ۰۹:۴۲ - Reply
     

    من اصلا چای مصرف نمی کردم ولی به تازگی زیاد مصرف می کنم ولی بدون قند، آیا مصرف زیاد چای بدون قند هم مضر می باشد؟؟

  2. آموزش سانترال پاناسونیک آذر ۶, ۱۳۹۳ در ۱۲:۳۹ - Reply
     

    با سپاس فراوان

پاسخی بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

مجتمع فنی تهران شعبه البرز
آخرین اخبار
1
پرسپولیس قهرمان سوپر جام ایران شد + عکس
حادثه
واژگونی خودرو در جاده ماهدشت کرج با ۸ مصدوم همراه شد
ترافیک سنگین در راه های استان البرز
ترافیک سنگین در راه های استان البرز
هلال احمر آرم
سانحه رانندگی در جاده چالوس ۵ مصدوم برجای گذاشت
تمساح 1
عبور تمساح خونسرد از عرض خیابان
0
کدام لاستیک را انتخاب کنیم؟
0
ظریف از برنامه‌های سفرش به نیویورک گزارش داد
1
انتقاد امام جمعه کرج از روند ساخت مصلی/ بودجه را کاهش دادند
تیم کشتی فرنگی نوجوانان ایران قهرمان آسیا شد
تیم کشتی فرنگی نوجوانان ایران قهرمان آسیا شد
پاکدامن به جمع ۱۶شمشیرباز برتر جهان صعود کرد
پاکدامن به جمع ۱۶ شمشیرباز برتر جهان صعود کرد
0
اگر شهدا سینه سپر نمی‌کردند، امروز تهران و خوزستان دست چه کسی بود
0
افزایش قیمت مرغ به دلیل گرانی جوجه و گوشت/ مرغ ۸۰۰۰ تومانی گران نیست
داغ شدن رقابت "پرفروش‌ها" با اکران فیلم مهران مدیری
داغ شدن رقابت «پرفروش‌ها» با اکران فیلم مهران مدیری
طلا
بانک کارگشایی اعلام کرد: دادن تسهیلات تا سقف ۲۰ میلیون ریال با رهن طلا
حادثه
برخورد ۳ خودرو و ۷ مصدوم در جاده چالوس
جاده چالوس 7
جاده کرج – چالوس یک طرفه شد
0
شکایت خانواده «آتنا» از تتلو!
1
شهادت یک پاسدار در درگیری با تروریست‌ها
0
بازیگر «شیطان درون» درگذشت
0
پیکر حبیب‌الله کاسه‌ساز به آرامگاه ابدی بدرقه شد + تصاویر