تارخ انتشار: سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۸
کد خبر : 6684
چاپ خبر

آشنایی با روش تهیه‌ ی مسقطی لیمو و گلاب

مسقطی

کرج رسا: لیمو و گلاب، عطر و بوی مطبوعی به این مسقطی بخشیده است.

مواد اولیه:

نشاسته گل: ۲۰۰ گرم

خلال بادام و پسته: ۱۰۰ گرم

شکر: ۴۰۰ گرم

آب: شش تا هفت پیمانه یا یک و نیم لیتر

گلاب: نصف پیمانه

کره: ۱۵۰ گرم

آب‌ لیمو: دو قاشق سوپ‌خوری

رنگ خوراکی قرمز: به میزان لازم

طرز تهیه:

* نشاسته را در شش تا هفت پیمانه آب سرد حل و از صافی رد می‌کنیم.

* سپس در ظرف لعابی تمیزی ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم می‌زنیم تا مایه جوش آمده و کمی غلیظ شود.

* شکر، گلاب، خلال بادام و پسته را اضافه و مخلوط می‌کنیم.

* کره را به مایه اضافه و هم زده تا غلیظ و شفاف شود.

* مسقطی را به دو قسمت تقسیم کرده، به نیمی از آن آب‌لیمو و به نیمی دیگر کمی رنگ اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

* مسقطی لیمو را در ظرفی که کف و دیواره آن را چرب کرده‌ایم، ریخته (می‌توانید از قالب سیلیکون استفاده کنید) و روی آن مسقطی گلاب را می‌ریزیم و سطح روی آن را صاف می‌کنیم و پس از خنک شدن برش می‌زنیم.

 

 

منبع: همشهری آنلاین

 

 

پاسخی بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

مجتمع فنی تهران شعبه البرز
آخرین اخبار
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتقالب وردپرسسئوسرویس و تعمیر کولر گازی