تارخ انتشار: یکشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۱
کد خبر : 15246
چاپ خبر
بازدیدها: 430

آشنایی با روش تهیه خورش خلال بادام – غذای محلی کرمانشاه

خورش خلال

کرج رسا: شهر زیبای کرمانشاه با همه جاذبه‌ های طبیعی و باستانی خود، غذاهای بسیار خوش‌ طعم نیز دارد که خورش خلال بادام آن یکی از آنهاست.

مواد لازم

• گوشت گوساله: ۷۰۰ گرم

• بادام خلال شده: ۱۰۰ گرم

• پیاز متوسط: یک عدد

• لیمو عمانی

•زرشک سیاه: یک سوم پیمانه

• زعفران و نمک

• رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

۱. خلال بادام را یک ساعت قبل در آب خیس کنید.

۲. در این فاصله، گوشت را ریز کنید. پیازها را نیز ریز خرد کنید و در کمی روغن روی حرارت ملایم تفت دهید. پس از اینکه پیاز سبک شد، گوشت‌ها را اضافه کنید و تا زمانی تفت دهید که رنگ گوشت‌ها تغییر کنند. در این مرحله باید زعفران دم‌کرده، سه پیمانه آب و خلال بادام را به مخلوط اضافه کنید. شعله را کم کنید و اجازه دهید به حالت نیم‌جوش پخته شوند.

۳. زرشک و رب گوجه فرنگی را به طور جداگانه با کمی روغن تفت دهید و به همراه کمی لیمو عمانی در ۱۵ دقیقه نهایی پخت خورش، به آن اضافه کنید.

 

 

 

 

همشهری

 

 

پاسخی بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

مجتمع فنی تهران شعبه البرز