تارخ انتشار: پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۲
کد خبر : 35480
چاپ خبر
بازدیدها: 842

آشنایی با روش تهیه راویولی به سبک ایتالیایی

راویولی

کرج رسا: راویولی (ravioli) نوعی پاستای ایتالیایی (Italian Pasta) است که پخت آن در این کشور رواج دارد.

راویولی (ravioli) نوعی پاستای ایتالیایی (Italian Pasta) است که پخت آن در این کشور رواج دارد.

مواد لازم

مواد لازم برای خمیر راویولی

زرده تخم‌ مرغ: سه عدد

سفیده تخم‌ مرغ: یک عدد

شیر: ۱/۴ پیمانه

نمک: نصف قاشق چایخـوری

روغن مایع: ۱/۴پیمانه

آرد الک شده: دو پیمانه

طرز تهیه خمیر

زرده‌ها و سفیده‌ تخم‌ مرغ، شیر، نمک و روغن مایع را مخلوط نموده، آرد را به تدریج تا جایی به مواد اضافه می‌کنیم که خمیر حاصل به دست نچسبد. سپس خمیر را به مدت سه ساعت استراحت می‌دهیم تا آماده شود.

 

8ebadxby

مواد لازم برای داخل راویولی

گوشت چرخ‌ کرده: ۴۰۰ گرم

پیاز رنده شده: یک عدد

جعفری خرد شده: نصف پیمانه

شیر: ۱/۴ پیمانه

پودر نان: نصف پیمانه

رب گوجه‌فرنگی: دو قاشق سوپخوری

روغن مایع مخصوص سرخ‌کردنی: به میزان لازم

سس سفید: دو پیمانه

پنیر گودا رنده شده: ۲۰۰ گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه مواد داخل راویولی

* گوشت، پیاز، جعفری، نمک و فلفل را با هم مخلوط نموده، ورز می‌دهیم تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند. شیر را به پودر نان افزوده تا به صورت خمیر درآید. سپس آن را به مواد گوشتی اضافه نموده و ورز می‌دهیم. از مایه کوفته‌هایی به اندازه گردو برداشته، در روغن سرخ می‌نماییم.

* رب گوجه‌فرنگی را در روغن تفت داده و به آن نمک و فلفل می‌افزاییم، کوفته‌های سرخ شده را به رب اضافه نموده و دو پیمانه آب به آن اضافه می‌کنیم سپس روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا سس تبخیر شده و کوفته‌ها بپزند. در این مرحله کوفته‌ها را در آبکش ریخته تا سس اضافی آن جدا شود. خمیر راویولی را با وردنه روی سطح صاف پهن نموده، به صورت مربع‌های کوچک بریده و کوفته را وسط خمیر می‌گذاریم.

* سپس یک مربع خمیری دیگر روی آن قرار داده و هر دو خمیر را به هم می‌فشاریم تا به همدیگر بچسبند. در ظرفی چهار پیمانه آب، نمک و ۱/۴ پیمانه روغن مایع ریخته، روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید. راویولی‌ها را در آب جوش انداخته تا چند جوش بزند، سپس در آبکش می‌ریزیم. راویولی‌ها را در یک ظرف نشکن چیده، روی آن سس سفید و پنیر گودا می‌ریزیم.

* فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن نموده، راویولی‌ها را در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار داده تا پنیر آب شده و روی خوراک طلایی شود.

 

 

 

همشهری

 

کرج رسا

پاسخی بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

مجتمع فنی تهران شعبه البرز
آخرین اخبار
1
پرسپولیس قهرمان سوپر جام ایران شد + عکس
حادثه
واژگونی خودرو در جاده ماهدشت کرج با ۸ مصدوم همراه شد
ترافیک سنگین در راه های استان البرز
ترافیک سنگین در راه های استان البرز
هلال احمر آرم
سانحه رانندگی در جاده چالوس ۵ مصدوم برجای گذاشت
تمساح 1
عبور تمساح خونسرد از عرض خیابان
0
کدام لاستیک را انتخاب کنیم؟
0
ظریف از برنامه‌های سفرش به نیویورک گزارش داد
1
انتقاد امام جمعه کرج از روند ساخت مصلی/ بودجه را کاهش دادند
تیم کشتی فرنگی نوجوانان ایران قهرمان آسیا شد
تیم کشتی فرنگی نوجوانان ایران قهرمان آسیا شد
پاکدامن به جمع ۱۶شمشیرباز برتر جهان صعود کرد
پاکدامن به جمع ۱۶ شمشیرباز برتر جهان صعود کرد
0
اگر شهدا سینه سپر نمی‌کردند، امروز تهران و خوزستان دست چه کسی بود
0
افزایش قیمت مرغ به دلیل گرانی جوجه و گوشت/ مرغ ۸۰۰۰ تومانی گران نیست
داغ شدن رقابت "پرفروش‌ها" با اکران فیلم مهران مدیری
داغ شدن رقابت «پرفروش‌ها» با اکران فیلم مهران مدیری
طلا
بانک کارگشایی اعلام کرد: دادن تسهیلات تا سقف ۲۰ میلیون ریال با رهن طلا
حادثه
برخورد ۳ خودرو و ۷ مصدوم در جاده چالوس
جاده چالوس 7
جاده کرج – چالوس یک طرفه شد
0
شکایت خانواده «آتنا» از تتلو!
1
شهادت یک پاسدار در درگیری با تروریست‌ها
0
بازیگر «شیطان درون» درگذشت
0
پیکر حبیب‌الله کاسه‌ساز به آرامگاه ابدی بدرقه شد + تصاویر