تارخ انتشار: سه شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۵
کد خبر : 49771
چاپ خبر
بازدیدها: 1,499

آشنایی با طرز تهیه یک دسر فرانسوی

14-7-8-1145854409

طرز تهیه این دسر راحت بوده و می‌توانید آن را برای مراسم رسمی تهیه کنید.

طرز تهیه این دسر راحت بوده و می‌توانید آن را برای مراسم رسمی تهیه کنید.

مواد لازم:

کاکائو : یک قاشق مربا خوری سرپر

شیر: یک لیوان

پودر قند: یک قاشق غذا خوری سر پر

زرده تخم مرغ: چهار عدد

خامه: ۲۰۰ (دویست)گرم

شکر: ۱/۲ پیمانه(نصف پیمانه)

ورقه ژلاتین ضخیم: سه ورق(اگر نازک بود:شش ورق)

طرز تهیه:

ابتدا زرده تخم مرغ را می زنیم.از درجه کم شروع کرده تا درجه سریع. سپس آرام آرام شکر را اضافه می‌کنیم تا کرم رنگ شود.

بعد در ظرف دیگری خامه را با خاک قند می‌زنیم. سپس کاکائو را در شیر حل می‌کنیم. بعد شیر را به مایع اولیه (زرده تخم مرغ و شکر) اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

سپس خامه را اضافه کرده و بعد ورقه‌های ژلاتین را که قبلا در نصف پیمانه آب جوش حل کرده‌ایم اضافه می‌کنیم و ته قالب را با کره چرب می‌کنیم و همه مواد بالا را که با هم زده‌ایم داخل قالب می‌ریزیم و در فریزر می‌گذاریم تا ببندد.(به مدت یک ساعت و نیم)

 

 

 

 

همشهری

 

پاسخی بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

مجتمع فنی تهران شعبه البرز