امروز: جمعه, ۴ مهر ۱۳۹۹ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 8 صفر 1442 | 2020-09-25
کد خبر: 26593 |
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۳ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

رییس اتاق اصناف البرز از نظارت ویژه بازرسان این اتاق با همکاری دستگاه های ذیربط بر فعالیت واحدهای صنفی رستوران ها و اغذیه فروشان استان طبق مصوبه ستاد مبارزه با کرونا خبر داد.

به گزارش کرج رسا، بهروز حصاری روز شنبه به ایرنا گفت: با توجه به گسترش ویروس کرونا، طبق اعلام رسمی ستاد مبارزه با کرونا استان البرز، واحد های صنفی مکلف هستند تمام پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی ازاین واحدهای صنفی پروتکل های بهداشتی را رعایت نکردند که در صورت تکرار واحدصنفی مربوطه پلمب خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: بر همین اساس چنانچه واحد صنفی از این مهم سرپبچی کند ضمن برخورد واحد صنفی مربوطه پلمب خواهد شد.

رییس اتاق اصناف البرز یادآورشد که همه باید برای شکست زنجیره ویروس کرونا همکاری کنند و با توجه به این شرایط چنانچه دستور توقف فعالیت و یا محدودیت واحد صنفی توسط ستاد کرونا صادر می شود همه باید مکلف به اجرای آن باشند.

حصاری خاطرنشان کرد: روزانه بیش از ۱۰۰ بازرس از اتحادیه های مختلف واحدهای صنفی را بازدید و تخلفات را بررسی می کنند.

بیش از ۱۲۰ هزار واحد صنفی در استان البرز فعال است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top