تارخ انتشار: جمعه ۲۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۲
کد خبر : 16113
چاپ خبر
بازدیدها: 283

بلافاصله بعد از غذا، چای نخورید !

چای1

کرج رسا: کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان ایلام گفت: صرف چای در مقاطع زمانی مناسب ممکن است به کم‌ خونی بینجامد.

به گزارش کرج رسا، داوود علیمردانی در گفت‌ و گو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به این که میزان کم‌ خونی در جامعه مخصوصاً در زنان و کودکان، بالاست، مصرف چای در زمان‌های نامناسب موجب بروز کم خونی می‌شود.

وی ادامه داد: ترکیبات موجود در چای باعث بلوکه شدن ۹۰ درصد آهن موجود غذای خورده شده می‌شود. بنابراین نباید بلافاصله بعد از خوردن غذا چای نوشید.

این کارشناس تغذیه تاکید کرد: در فاصله بین دو غذا می‌توان چای را به صورت کم رنگ جهت تأمین بعضی از ریزمغذی‌ها و تأمین میزانی از آب مورد نیاز بدن نوشید.

وی در پایان توصیه کرد: بهتر است به جای مصرف بیش از اندازه‌ قند و شکر همراه چای که یکی از عوامل بروز چاقی است از میوه‌ های خشک نظیر توت و انجیر خشک، کشمش، خرما و…. استفاده کرد چون این جایگزین‌ های قند علاوه بر این که میزان کالری کمتری را نسبت به قند‌های ساده وارد بدن می‌کنند تأمین کننده بعضی از ریزمغذی‌ های مورد نیاز بدن نیز هستند.

پاسخی بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

مجتمع فنی تهران شعبه البرز