امروز: پنج شنبه, ۱ اسفند ۱۳۹۸ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 26 جماد ثاني 1441 | 2020-02-20
کد خبر: 7256 |
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۲:۴۱ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

در این مطلب راهکارهایی موثر برای گرفتن روغن اضافی غذا را به شما ارائه داده‌ ایم.

به گزارش کرج رسا، کاهش مصرف روغن خوراکی یکی ازمهم‌ترین دغدغه‌ های کارشناسان تغذیه است. درادامه به بعضی از این روش‌ها اشاره می‌کنیم:

به جای قاشق روغن از اسپری روغن استفاده کنید به این ترتیب فقط ظرف چرب می‌شود و مانع از مصرف مقدار زیاد چربی خواهد شد.

کبابی کردن گوشت و ماهی را جایگزین سرخ کردن کنید.

البته بهتر است گوشت، مرغ یا ماهی درون فویل بپیچید تا سطح آن خشک نشود.

پیش از سرخ کردن بادمجان، قدری نمک روی آن بپاشید تا افزون بر کم شدن طعم تلخ آن، مقدار کمتری روغن برای طبخ آن لازم باشد.

 

 

پس از سرخ کردن انواع سبزیجات، آن‌ها را در صافی یا دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی جذب شود.

به جای مایونز از ماست استفاده کنید و همراه با کمی خردل یا سرکه طعمدار کنید.

نیمی از مقدار خامه شیرینی، دسر یا کیک را با شیر یا ماست جایگزین کنید.

به جای کره در تهیه نان یا کیک می‌توان از ماست یونانی استفاده کرد.

در تهیه پیتزا و دیگرغذا‌های حاوی پنیر، پنیرسفید جایگزین خوبی برای پنیر پیتزا خواهد بود.

پس از این که سوپ یا خورشت آماده شد، آن را از روی حرارت بردارید. پس از چند دقیقه، روغن اضافی روی غذا جمع می‌شود که به راحتی می‌توان برداشت.

هنگام سرخ کردن سیب زمینی، از تابه تفلون استفاده کنید تا نیاز به روغن زیاد نباشد. همچنین در ظرف را بگذارید تا به کمک بخار سریع‌تر پخته شود.

چربی اضافی گوشت را جدا کنید و از آن برای گوشت چرخ شده استفاده کنید.

به جای خامه در سوپ، از پوره سیب زمینی یا پیازرنده شده استفاده کنید تا سوپ قوام یابد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top