امروز: یکشنبه, ۳ بهمن ۱۴۰۰ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 20 جماد ثاني 1443 | 2022-01-23
کد خبر: 6323 |
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۴:۰۰ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

منو کافی‌ شاپ‌ ها معمولا لیست بلند بالایی است از انواع و اقسام نوشیدنی‌، آن هم با اسم‌ های عجیب‌ و غریب. در اغلب موارد هم فقط بر اساس اسم یا عکس نوشیدنی یکی را انتخاب می‌کنیم و نتیجه هم شاید مطابق با سلیقه و ذائقه ما نباشد ولی هر مشکلی راه‌ حلی دارد. در این مطلب روش تهیه خانگی قهوه فرانسه از معروف‌ ترین و رایج‌ ترین نوشیدنی‌ های قهوه‌ ای آمده است.

اغلب ما وقتی به کافی‌ شاپ می‌رویم و لیست بلند بالای انواع و اقسام نوشیدنی‌ های قهوه‌ ای- آن هم با آن اسم‌ های عجیب‌ و غریب- را در منو می‌بینیم، فقط بر اساس اسم و یا جذابیت ظاهری عکس نوشیدنی -البته اگر منو عکسدار باشد- یکی را انتخاب می‌کنیم. نتیجه شاید آن نوشیدنی‌ ای نباشد که صد درصد مطابق با سلیقه و ذائقه ماست ولی هر مشکلی راه‌حلی دارد. در این مطلب روش تهیه خانگی قهوه فرانسه از معروف‌ ترین و رایج‌ ترین نوشیدنی‌ های قهوه‌ ای آمده است.

 

 

مواد لازم

قهوه فرانسه یا اسپرسو، یک قاشق غذاخوری
آب جوش، به مقدار لازم

قهوه فرانسه غلیظ و تلخ است. پس در صورت تمایل می‌توانید قهوه فرانسه را با شیر جوشیده، کافی‌ میت (coffee mate) یا کف شیر سرو کنید.

پودر قهوه را در محفظه مخصوص قهوه در دستگاه قهوه‌ ساز ریخته و در محفظه آب یا روی قهوه (بسته به نوع دستگاه) آب بریزید. بعد از روشن کردن دستگاه عصاره قهوه از مجرا خارج شده و در قوری یا فنجان می‌ریزد.

نکته: قهوه فرانسه قهوه‌ ای تیره است که بدون لرد و ته‌ نشین پودر قهوه سرو می‌شود. در واقع پودر یا لرد قهوه در دستگاه‌ می‌ماند و قهوه خالص و تلخ سرو می‌شود. البته می‌توان قهوه فرانسه را به مدت چند ساعت در دستگاه گرم نگه داشت.

فوت‌ و فن

قهوه فرانسه، هم به صورت پودر شده موجود است که ریزتر از قهوه ترک است و هم به صورت دانه که با کمک آسیاب‌ های خانگی می‌توان آن را پودر کرد.

برای امتحان کردن تازگی و اصالت پودر قهوه، کمی از آن را روی مقداری آب بپاشید. اگر قهوه اصیل و خشک باشد مدت زمان بیشتری روی آب می‌ماند، اما اگر زود ته‌ نشین شود نشان‌دهنده غیرمرغوب بودن و نمدار بودن قهوه است.

 

منبع: آشپزی مثبت

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top