تارخ انتشار: جمعه ۱۹ مهر ۱۳۹۲ - ۲۰:۱۰
کد خبر : 290
چاپ خبر
بازدیدها: 502

روش تهیه‌ دلمه‌ کلم برگ به سبک هلندی

دلمه‌ کلم برگ به سبک هلندی

در هلند این غذا را هفته‌ای یک‌بار میانسال‌ های این کشور به عنوان یک وعده غذای خود مصرف می‌کنند. مواد اولیه: گوشت چرخ‌ کرده: ۳۰۰ گرم خمیر نان باگت: نصف پیمانه نمک، فلفل و آب‌لیمو: به میزان لازم کلم برگ: ۵۰۰ گرم روغن زیتون: دو تا سه قاشق سوپ‌ خوری روغن مایع و پیاز داغ: [&hellip

در هلند این غذا را هفته‌ای یک‌بار میانسال‌ های این کشور به عنوان یک وعده غذای خود مصرف می‌کنند.

مواد اولیه:

گوشت چرخ‌ کرده: ۳۰۰ گرم

خمیر نان باگت: نصف پیمانه

نمک، فلفل و آب‌لیمو: به میزان لازم

کلم برگ: ۵۰۰ گرم

روغن زیتون: دو تا سه قاشق سوپ‌ خوری

روغن مایع و پیاز داغ: به میزان لازم

رب گوجه‌ فرنگی: دو قاشق غذاخوری

زردچوبه، سرکه و شکر: به میزان لازم

پیاز متوسط خلالی خرد شده: یک عدد

طرز تهیه:

* پیاز را سرخ کرده و گوشت چرخ‌کرده، زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و تفت می‌دهیم.

* سپس تکه‌ های خمیر نان باگت و رب گوجه‌ فرنگی را می‌افزاییم و می‌گذاریم تا سرد شود.

* برگ‌ های کلم را آهسته جدا کرده و درون آب جوش می‌ریزیم، کمی که نرم شد، سپس آبکش می‌کنیم حالا هر برگ را آهسته باز کرده، از مواد مایه مخلوط شده می‌ریزیم و به صورت بقچه‌ای آن را پیچیده و درون قابلمه می‌گذاریم.

* سپس از سرکه، آب‌ لیمو، شکر یا عسل و پیاز داغ به اندازه دلخواه به همراه روغن زیتون یک سس ملس درست کرده و روی کلم ریخته و روی حرارت گذاشته تا بپزد.

نکته:

به جای شکر می‌توانید از عسل استفاده کنید.

 

منبع: مجله آشپزی خانواده سبز – شماره ۱۲۲

پاسخی بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

مجتمع فنی تهران شعبه البرز