تارخ انتشار: یکشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۹
کد خبر : 618
چاپ خبر

یک کارشناس تغذیه:

سفیده تخم‌ مرغ به کودکان زیر یک سال ندهید

نیمرو

کرج رسا: یک کارشناس تغذیه و رژیم درمانی توصیه کرد: هر فرد در طول هفته حداکثر باید چهار عدد تخم مرغ بخورد.

به گزارش کرج رسا، فرزاد بابایی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به بالا بودن میزان پروتئین قابل جذب در تخم مرغ، اظهار داشت: قابلیت جذب پروتئین تخم مرغ بیشتر از سایر مواد غذایی پروتئین‌دار است به همین علت توصیه می‌شود برای افزایش پروتئین بدن از تخم مرغ استفاده شود.

به گفته بابایی، پروتئین موجود در تخم مرغ به مصرف تامین سوخت انرژی بدن نمی‌رسد، بلکه در ساختمان‌سازی سلولهای بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این کارشناس تغذیه زرده تخم مرغ را بهترین ماده غذایی برای شروع تغذیه تکمیلی کودکان بعد از سن شش ماهگی عنوان و تصریح کرد: توصیه می‌شود تا سن یک سالگی تنها از زرده تخم مرغ استفاده شده و به هیچ عنوان به کودکان سفیده آن داده نشود.

بابایی خاطرنشان کرد: در سفیده تخم مرغ مواد آلرژیک بسیاری وجود دارد که موجب ایجاد حساسیت‌های شدید در کودکان می‌شود.

وی افزود: علاوه بر این قابلیت هضم سفیده تخم مرغ نیز برای کودکان زیر یک سال دشوار است.

بابایی یکی از مواد مهم در تخم مرغ را آهن دانست و اظهار داشت: هر چند جذب آهن تخم مرغ در رقابت با جگر برابری نمی‌کند، اما نوع قرارگیری آهن در تخم مرغ، قابلیت جذب آن را بالا برده است.

این کارشناس تغذیه و رژیم درمانی، “لستین” را ماده غذایی ارزشمند دیگر موجود در تخم مرغ معرفی کرد و اظهار داشت: این ماده غذایی در ساخت غشای سلولهای بدن به کار می رود.

به گفته بابایی “لستین” همچنین با ایجاد خاصیت امولوسیون از لخته شدن مواد غذایی جلوگیری و به همین علت از تخم مرغ در صنایع غذایی استفاده‌های بسیاری می‌شود.

این کارشناس تغذیه با اشاره به وجود ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلی‌گرم کلسترول در تخم مرغ، خاطرنشان کرد: هر فرد روزانه به ۳۰۰ میلی‌گرم کلسترول نیازدارد که این مقدار در بیماران قلبی ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلی‌گرم است.

وی افزود: به علت بالا بودن میزان کلسترول، مصرف حداکثر ۴ عدد تخم مرغ در طول هفته برای افراد توصیه می‌شود و در این زمینه افراد بیمار باید با پزشک خود مشورت کنند.

بابایی میزان ارزش غذایی تخم مرغ را وابسته به نوع تغذیه مرغ‌ها دانست و یادآور شد: تخم مرغ‌های محلی از ارزش غذایی بالاتری برخوردارند، زیرا مرغ‌های محلی از دانه‌های غذایی متنوع‌تری استفاده می‌کنند.

وی تصریح کرد: همچنین مرغهای موجود در مرغداری‌ها روزانه چند عدد تخم می‌گذارند که همین امر ارزش غذایی تخم مرغ های آنها را کاهش می‌دهد این درحالی است که مرغ های محلی روزانه یک تخم با ارزش غذایی بالا می‌گذارند.

پاسخی بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

مجتمع فنی تهران شعبه البرز
آخرین اخبار
بیات
دستگیری عامل کلاهبرداری از شرکت سازنده تجهیزات ورزشی
سینه زنی شلنگی در طالقان
عکس خبر؛ مراسم سینه زنی شلنگی در طالقان دوره قاجار
3
تجهیز آتش نشانی کرج به امکانات جدید
کاهش دما و افزایش آلاینده ها در البرز
کاهش دما و افزایش آلاینده ها در البرز
فوتبال 4
کل مجموعه ورزشی سایپا به استان البرز منتقل می‌شود
آدم‌ربایی 500هزار یورویی ناکام ماند
آدم ربایی ۵۰۰ هزار یورویی ناکام ماند
2
تشریح منابع آلودگی رودخانه کرج/ نبود سیستم فاضلاب در جاده چالوس
1
سالن ورزشی طبقاتی در فردیس احداث می‌شود
حادثه
۳ مصدوم در حادثه رانندگی آزادراه کرج – قزوین
شایعات پزشکی
نوشابه‌ها و شایعه‌ها
برگزاری عروسی در محرم صفر اشکال دارد؟
الخلیج‌ الفارسی
اعتراف سعودی‌ها به «خلیج فارس» + سند
ترسناک‌ترین و خطرناک‌ترین مارهای جهان + عکس
ترسناک‌ترین و خطرناک‌ترین مارهای جهان + عکس
علی مطهری
«حصر» رسماً در شورای عالی امنیت ملی به رأی گذاشته شود/ شاید نظر رهبری درباره حصر تغییر کرده باشد
خودرو 1
دو محصول دیگر ایران خودرو گران شد
تولید شیری با طعم دوغ که قادر به کاهش کلسترول است
تولید شیری با طعم دوغ که قادر به کاهش کلسترول است
1
آخرین اخبار درباره تفحص از هدفمندی یارانه‌ها
1
خبر خوش برانکو برای شاگردانش
2
آزاده راه شمال و ادامه پروژه همت ظرف ۸ ماه آینده تکمیل می شود
عزیز اکبریان
انتقاد به دریافت زیرمیزی در برخی ادارات استان البرز
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئوسرویس و تعمیر کولر گازی