امروز: شنبه, ۹ فروردین ۱۳۹۹ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 4 شعبان 1441 | 2020-03-28
کد خبر: 3354 |
تاریخ انتشار : ۰۹ فروردین ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۱ |
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

سوسیس بندری از جمله غذاهای ساده و سریع نونی و بسیار پرطرفدار است که معمولا افراد آن را از بیرون از منزل به صورت ساندویچ تهیه می‌کنند.

ساندویچ سوسیس بندری با اصالت جنوبی معمولا ساندویچی تند و تیز است و برای درست کردن آن لازم است حتما فوت و فن و ادویه‌های مخصوص آن را در اختیار داشته باشید. شاید برای‌تان جالب باشد که بدانید در کشورهایی مثل ایتالیا هم سوسیس بندری یک غذای پرطرفدار است و با نام خوراک سوسیس و فلفل مشهور است.

مواد لازم برای ۶ نفر

پیاز بزرگ: ۴ عدد یا بیشتر

سوسیس آلمانی یا کوکتل: ۸ عدد (اگر کوکتل استفاده می‌کنید ۱۰ یا ۱۲ عدد)

نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار دلخواه

رب: ۴ قاشق غذاخوری یا بیشتر

سیب زمینی: ۲ عدد متوسط

روغن مایع: به مقدار لازم

آب جوشیده ولرم: ½ لیوان فرانسوی دسته دار

 

 

طرز تهیه

طرز پخت سوسیس بندری واقعا ساده است. ابتدا پیازها را خلالی و یکدست خرد کنید که موقع سرخ کردن نسوزند. وقتی پیازها سبک و سرخ شدند رب گوجه فرنگی و ادویه‌جات را اضافه کنید تا طلایی شوند و طعم خامی آن‌ها گرفته شود. مراقب باشید رب و ادویه‌ها نسوزند. وقتی روغن به رنگ نارنجی درآمد شعله گاز را خاموش کنید. حالا سوسیس‌های به صورت اُریب یا حلقه‌ای خرد شده را جداگانه سرخ کنید. می‌توانید برای درست کردن این غذا از سوسیس خانگی استفاده کنید. طرز تهیه سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ را در اینجا بخوانید. وقتی سوسیس‌ها کمی سرخ شدند (سوسیس برای خوراک سوسیس بندری نباید خیلی سرخ شود، یک تفت ساده کافی است چوت باید نرم باشد) به سس آماده شده با رب و پیاز و ادویه اضافه کنید و خوب هم بزنید. در این مرحله ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار آب جوشیده ولرم به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید. درب ظرف را بگذارید تا روی شعله ملایم گاز سوسیس بندری خوب جا بیفتد.

فوت و فن طرز تهیه اصلی سوسیس بندری

*اگر طعم سیب زمینی را در سوسیس بندری می‌پسندید سیب زمینی‌ها را حبه قندی خرد و جداگانه سرخ کنید و همراه با سوسیس‌های سرخ شده به سس اضافه کنید و اجازه دهید سوسیس بندری خوب جا بیفتد. اگر هم سوسیس بندری بدون سیب زمینی دوست دارید به همین روش گفته شده در طرز تهیه عمل کنید.

 

 

*طرز تهیه اصلی سوسیس بندری خانگی مجلسی به سبک رستورانی به همین ترتیبی است که گفته شد. اما اگر طعم قارچ و پنیر پیتزا را هم می‌پسندید قارچ‌ها را جداگانه تفت دهید و همراه با سوسیس سرخ شده به سس اضافه کنید. پنیر پیتزا را هم در مرحله درست کردن ساندویچ و در حالی که مایه سوسیس بندری داغ است روی محتویات ساندویچ بریزید تا آب شود. این طرز تهیه سوسیس بندری با قارچ و پنیر پیتزا است.

*اگر می‌خواهید ساندویچ سوسیس بندری را مثل بیرون درست کنید یک عدد فلفل دلمه‌ای سبز یا قرمز را هم خیلی ریز یا در صورت دلخواه به صورت خلالی خرد کنید و در مرحله تفت دادن پیازها و وقتی پیازها تا حدودی سرخ شدند به آن اضافه کنید.

*برای ادویه سوسیس بندری یک قاشق چایخوری ادویه کاری هم می‌توانید به ادویه این غذا اضافه کنید.

*سوسیس بندری اصلی تند و تیز است. اما میزان تندی سوسیس بندری به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد.

*هر چه مقدار پیاز سرخ شده در سوسیس بندری بیشتر باشد طعم آن لذیذتر می‌شود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top