امروز: سه شنبه, ۱ مهر ۱۳۹۹ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 5 صفر 1442 | 2020-09-22
کد خبر: 7224 |
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۳ |
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

جوجه کباب لاری یکی از انواع روش های تهیه جوجه کباب است که به خاطر طعم بسیار خوبش طرفداران بسیاری دارد.

طعم دار کردن مرغ به روش جوجه کباب لاری با انواع طعم دهنده های قوی انجام می شود که باعث می شود جوجه کباب در پایان پخت طعم بسیار لذیذی داشته باشد.

در این روش گوشت مرغ با موادی مانند پیاز، ماست پر چرب ، تخم گشنیز ، پودر پاپریکا ، روغن زیتون و لیمو ترش طعم دار می شود. برای طلایی شدن رنگ جوجه کباب لاری از زعفران دم کرده یا رنگ غذا استفاده می شود.

 

 

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر جوجه کباب لاری تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی جوجه کباب لاری با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

پیاز متوسط ۲ عدد
مرغ متوسط ۱ عدد
لیمو ترش تازه ۳ عدد
ماست پر چرب ۱ لیوان بزرگ
پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز به اندازه کافی
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت

برای تهیه جوجه کباب لاری خانگی ابتدا مرغ را پاک کنید و به اندازه جوجه کبابی خرد کنید. یک کاسه بزرگ انتخاب کنید سپس پیاز ها را به صورت حلقه ای یا خلالی خرد کنید و داخل کاسه بریزید. در ادامه آب لیمو ترش ها را بگیرید و به کاسه اضافه کنید.

در صورتی که لیمو ترش ندارید از آبلیمو استفاده کنید. در مرحله بعد تخم گشنیزها را خرد کنید سپس به همراه روغن زیتون ، ماست ، زعفران دم کرده ، پاپریکا ، فلفل قرمز و مقداری نمک به کاسه اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید سپس گوشت مرغ را اضافه کنید و به خوبی مواد را با دست زیر و رو کنید تا مواد به تمام قسمت های گوشت مرغ برسند. در مرحله بعدی یک سلفون روی درب کاسه بکشید و آنرا به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مرغ استراحت کند و طعم دار شود.

پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج کنید و قبل از سیخ کردن مرغ ، خرده های پیاز را از روی قطعات مرغ جدا کنید. در ادامه جوجه ها را سیخ کنید. پس از اینکه سیخ کردن جوجه ها به اتمام رسید منقل را آماده کنید.

برای اینکه سیخ ها را روی منقل بچینید حتما باید ذغال ها به صورت یکدست روشن شده باشند زیرا ذغال های خام به دلیل وجود دی اکسید کربن برای سلامتی مضر هستند. قبل از قرار دادن سیخ ها روی منقل نمک جوجه ها را تست کنید و در صورت نیاز کمی نمک بزنید. سپس سیخ ها را روی منقل بچینید و به صورت متداوم آنها را بچرخانید تا به صورت یکدست کباب شوند. پس از اینکه جوجه کباب آماده شد آنرا به همراه برنج یا نان ، فلفل کبابی و گوجه کبابی سرو کنید.

در صورتی که می خواهید جوجه کباب لاری را به صورت جوجه کباب تابه ای در ماهیتابه تهیه کنید کافیست جوجه ها را در سیخ چوبی قرار دهید سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و آنرا با روغن کمی چرب کنید سپس جوجه ها را در آن بچینید تا سرخ شوند.

نکات تهیه جوجه کباب لاری
خرد کردن پیاز

به هیچ وجه پیاز را به صورت ریز یا رنده شده به مواد اضافه نکنید زیرا این کار باعث می شود هنگام کباب کردن جوجه ها قطعات ریز پیاز سریع بسوزند و طعم جوجه کباب را خراب کنند. به همین دلیل حتما پیازها را به صورت خلالی یا حلقه ای درشت خرد کنید.

 

پارسی دی

 

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top