امروز: سه شنبه, ۴ آذر ۱۳۹۹ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 9 ربيع ثاني 1442 | 2020-11-24
کد خبر: 39066 |
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۰:۵۸ |
1036 بازدید
۱
| 1
ارسال به دوستان
پ

دونات یک شیرینی بسیار خوشمزه است که به‌راحتی می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید. در ادامه با طزر تهیه این شیرینی پرطرفدار آشنا می‌شوید.

به گزارش کرج رسا، دونات یک شیرینی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که به‌راحتی می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید. کاری که در پخت دونات کمی زمان‌بر است مرحله تهیه خمیر آن است. اما به‌راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید و برای صبحانه یا میان‌وعده از آن استفاده کنید.

 

 

مواد لازم برای تهیه دونات (۴ نفر)

شیر گرم یک لیوان

پنیر خامه‌ای ۲ دو قاشق غذاخوری

شکر یک‌دوم لیوان

روغن مایع یک‌سوم لیوان

خمیرمایه یک قاشق غذاخوری

وانیل یک‌دوم قاشق غذاخوری

نمک به میزان خیلی کم

آرد سفید سه لیوان

بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

 

 

طرز تهیه دونات

► مرحله اول

در مرحله اول لازم است آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و آن‌ها را کنار بگذارید.

► مرحله دوم

بقیه مواد را با هم درون مخلوط کن بریزید و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.

موادتان را درون ظرف در داری بریزید و آن را به مدت یک ساعت در یک جای گرم قرار دهید تا حجم آن تقریبا دو برابر شود.

► مرحله سوم

مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به موادتان اضافه کنید و آن را با دست ورز دهید، سپس دوباره مواد را درون ظرف در دارتان بگذارید و آن را به مدت ۲ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم مواد زیاد شود.

► مرحله چهارم

خمیرتان را با وردنه باز کنید، سپس قالب بزنید و آن‌ها را درون سینی فر از قبل داغ شده بچینید. بهتر است روی سینی فرتان کاغذ روغنی بگذارید و دونات‌ها را روی آن بچینید. دونات‌ها را با فاصله قرار دهید که بعد از پخته شدن و پف کردن به هم نچسبند.

روی دونات‌ها را با برس شیر بمالید. البته اگر به گلوتن حساسیت دارید می‌توانید دونات شکلاتی بدون گلوتن را آماده کنید.

► مرحله پنجم

فر را از قبل روی درجه ۱۷۰ بگذارید و بعد از اینکه گرم شد سینی فر را داخل آن قرار دهید و بعد از پنج تا هفت دقیقه که دونات‌ها پختند و طلایی شدند آن‌ها را از فر خارج کنید.

روی دونات‌ها را با شکلات تخته‌ای‌های آب شده، ترافل و پودر گردو تزیین و آن را سرو کنید.

 

 

نکات پخت دونات

► دونات شکلاتی

برای شکلاتی کردن دونات کافی است که به سلیقه خود یک یا دو قاشق غذاخوری از آرد سفید را کم کنید و به جای آن پودر کاکائو به مواد لازم اضافه کنید. برای شکلاتی کردن روی دونات هم می‌توانید از ترکیبات شکلاتی متنوعی استفاده کنید.

برای درست کردن روکش شکلاتی هم سه‌چهارم پیمانه پودر قند را به همراه دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو، ۲ قاشق غذاخوری نوتلا و ۳ قاشق غذاخوری شیر ترکیب کنید و با برس روی دونات‌های خود بزنید، یا اینکه می‌توانید دونات ها را در شکلات ذوب شده بزنید.

► دونات شکری

در صورتی که بخواهیم دونات‌های خود را به صورت شکری درست کنیم، ابتدا باید نصف پیمانه شکر درشت را در یک کاسه بزرگ بریزیم، سپس دونات‌ها را پس از پخت در کاسه قرار دهیم تا تمام قسمت‌های دونان به شکر آغشته شود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

تعداد نظرات منتشر شده: 1
  1. نویسنده :ناشناس
    تاریخ : 10 / نوامبر / 2020 | می پسندم

    پنیر خامه ای رو با خمیر مایه فوری هم بزنیم ؟ اینجور که خمیر عمل نمیاد

Scroll to Top