امروز: جمعه, ۹ خرداد ۱۳۹۹ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 7 شوال 1441 | 2020-05-29
کد خبر: 18859 |
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۸ |
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

“گوش فیل” همانند بامیه و زولبیا در ماه رمضان خواهان زیادی دارد و نیز بسیار خوشمزه و شیرین می باشد.

مواد لازم برای گوش فیل

تخم مرغ ۱ عدد
شیر نصف لیوان
شربت ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
ماست ۱ قاشق مرباخوری
روغن جامد ۲ قاشق غذاخوری
آرد به میزان لازم
هل وانیل گلاب به میزان لازم

 

 

طرز تهیه گوش فیل

دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کنید به همراه کمی وانیل، هل، زعفران (در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد. سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه و در آخر به آرامی آرد را بیفزایید، خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید تا خمیر گوش فیل آماده شود.

زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، آرد کافیست. یک تا دو ساعت خمیر را کنار گذارید. سپس با وردنه آن را صاف کنید و لوزی لوزی ببرید. می توانید وسط لوزی ها را نیز جمع کنید یا همین طور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است، بیندازید.

وقتی طلایی شد با کفگیر آن را خارج کنید و در صافی بیندازید تا خوب روغن آن گرفته شود. سپس در شربت سرد بیندازید و باز در صافی دیگری انداخته تا شیره های اضافی آن نیز گرفته شود.

می توانید خمیر را نیز با قالب های ستاره ای یا گل شکل دهید.

 

 

نکات تکمیلی در مورد گوش فیل

گوش فیل جزو کیک و شیرینی – شیرینی خشک میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳ ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه می باشد.

گوش فیل را می توانید در وعده دسر – سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top