امروز: پنج شنبه, ۱۲ تیر ۱۳۹۹ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 12 ذو القعدة 1441 | 2020-07-02
کد خبر: 23522 |
تاریخ انتشار : ۱۲ تیر ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۹ |
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

اگه تصمیم دارین با گوشت چرخ کرده غذا درست کنین و از طرفی دلتون تنوع هم میخواد بهتون پیشنهاد میکنم که حتما از گوشت چرخ کرده به شکل میت بال داخل غذاهاتون استفاده کنین.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده  ۴۰۰ گرم
تخم مرغ  ۱ عدد
سیر  ۲ حبه
جعفری خرد شده  ۱ قاشق غذاخوری
ارد سوخاری  ۱ قاشق غذاخوری
نمک فلفل  مقدار کافی
روغن مایع  مقدار کافی
گوجه فرنگی  ۳۰۰ گرم
ریحان خرد شده  ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر  ۱ قاشق غذاخوری
هویچ  ۲ عدد
پیاز  ۲ عدد

طرز تهیه و دستور پخت

بدون شک یکی از خوشمزه ترین غذاها و راحت ترین و سریع ترین آنها بخصوص برای وعده غذایی شام ساندویچها هستند که در طعمها و با مواد مختلفی درست می شوند و در بین همه گروههای سنی پر طرفدار هستند.

برخی از انواع ساندویچها مثل ساندویچ سوسیس و کالباس و هات داگ و همبرگر اماده و کارخانه ای و … به علت ترکیبات ناسالم و مواد افزودنی و سرطان زا برای سلامتی با وجود خوشمزگی زیاد توصیه نمی شوند اما برخی دیگر مانند ساندویچ مرغ و گوشت و ترکیبات آنها و … از نظر تغذیه ای سالم بوده و خوردن انها نیز مفید است.

در میان این تنوع ساندویچها یکی از انواع خوشمزه انها ساندویچ میت بال است که طر زتهیه راحتی داشته و در زمانی اندک به راحتی قابل تهیه است و برای وعده غذایی شام پیشنهاد می شود.

در این مطلب طرز تهیه ساندویچ میت بال را که شامل گوشت چرخ کرده و پیاز و سیر و ادویه و گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی و تخم مرغ و آرد سوخاری و روغن مایع و ریحان خرد شده و پودر سیر است را برایتان می نویسم و امیدوارم ان را در منزل تهیه کرده و از خوردنش لذت ببرید.

مراحل تهیه ساندویچ میت بال

ابتدا و برای شروع یک عدد پیاز را شسته و پوست کنده و ان را به صورت ریز رنده می کنیم و پیاز رنده شده را بدون آب و با گرفتن کامل اب پیاز داخل یک ظرف می ریزیم.

سپس ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را به پیاز رنده شده اضافه می کنیم و با ان مخلوط می کنیم . سپس نمک و فلفل را به مقدار کافی و ۱ قاشق غذاخوری پودر سیر و ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده و ۱ قاشق غذاخوری ارد سوخاری را به مواد برای مزه دار شدن اضافه می کنیم و با انها ورز می دهیم.

برای اینکه خمیر میت بال چسبندگی کافی را داشته باشد به ان ۱ عدد تخم مرغ اضافه می کنیم و ان را ورز می دهیم تا با گوشت قاطی شود. اکنون مایه میت بال آماده است و فقط روی ان را پوشانیده و به ان ۱ ساعت در محیط یخچال استراحت می دهیم.

بعد از استراحت گوشت را از یخچال بیرون می اوریم و ان را به ۱۰ قسمت تقسیم می کنیم و سپس با دست گوشتها را به شکل گرد و توپی در میآوریم.

برای تهیه سس غذا ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی را شسته و انها را با چاقو و یا پوست کن پوست کنده و رنده می کنیم و داخل یک ظرف می ریزیم.

سپس نصف دیگر پیاز را با چاقو ریز خرد می کنیم . داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و تابه را روی گاز می گذاریم و وقتی روغن داغ شد پیازها را همراه با ۲ حبه سیر خرد شده در روغن تا حد سبک شدن و نرم و طلایی شدن، تفت می دهیم.

گوجه فرنگی رنده شده را همراه با نمک و فلفل و ریحان خرد شده و رب گوجه فرنگی به تابه پیاز و سیر اضافه می کنیم و درب تابه را می بندیم و ۱۰ دقیقه منتظر می شویم تا مواد سس ما بجوشد و غلیظ شود. اکنون سس ما آماده است.

 

 

در یک تابه دیگر روغن مایع می ریزیم و بعد از داغ شدن روغن ، میت بالها را در روغن سرخ می کنیم تا بپزدو آماده شود.

سس تهیه شده در مرحله ششم را روی میت بالها و داخل تابه می ریزیم و درب تابه را می بندیم تا سس مخصوص ما به خورد گوشت برود و آن را خوشمزه بکند.اکنون غذای ما اماده است.

سپس یک نان باگت را برداشته و کمی از میت بالها را درون نان باگت می چینیم و به ان در صورت تمایل بعنوان چاشنی و برای خوشمزه تر شدن از هویچ خلالی پخته و پیاز خلالی برش خورده و جعفری خرد شده و … استفاده می کنیم و این ساندویچ سالم و خوشمزه را برای وعده غذایی شام همراه با دوغ و …میل می کنیم .

 

 

مامی فود

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top