امروز: سه شنبه, ۴ آذر ۱۳۹۹ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 9 ربيع ثاني 1442 | 2020-11-24
کد خبر: 37639 |
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱:۵۸ |
211 بازدید
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

سوپ بهترین غذا یا میان وعده برای این فصل است؛ به خصوص که کرونا و آنفلوآنزا هم دست از سرمان برنمی‌دارد و بهتر است با مایعات و مواد مغذی خودمان را تقویت کنیم.

به گزارش کرج رسا، در این روزهای پاییزی خوردن یک پیش غذای گرم و مقوی مثل سوپ بسیار دلچسب است. سوپ قارچ یکی از این سوپ‌های خوشمزه است که در ادامه با طرز تهیه آن آشنا می‌شوید.

 

سوپ قارچ

 

مواد لازم

قارچ : ۵۰۰ گرم

پیاز متوسط: ۲ عدد

هویج متوسط: ۲ عدد

تره فرنگی: ۱۰۰ گرم

خامه: ۲۰۰ گرم

شیر: ۲۵۰ گرم

کره: ۱۰۰ گرم

آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری

جعفری خردشده: ۱ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی

 

سوپ قارچ

 

طرز تهیه و دستور پخت

۱. ابتدا پیازها را پس از پوست گرفتن به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و کره را به آن اضافه می‌کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم تا کره آب شود. در مرحله بعدی پیاز خردشده را به قابلمه اضافه می‌کنیم.

۲. پیاز را با کره کمی تفت می‌دهیم تا کمی نرم شود. سپس مقداری زردچوبه اضافه می‌کنیم و تفت دادن را ادامه می‌دهیم تا مخلوط پیاز و زردچوبه یکدست شود. در همین حین تره‌فرنگی و هویج را به صورت ریز خرد می‌کنیم و پس از اینکه پیاز نرم شد به قابلمه اضافه می‌کنیم.

۳. ۱۰ دقیقه مخلوط تره‌فرنگی، هویج و پیاز را تفت می‌دهیم. سپس قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد یا رنده می‌کنیم. پس از گذشت ۱۰ دقیقه قارچ را اضافه می‌کنیم.

۴. به مدت ۵ دقیقه دیگر مواد را تفت می‌دهیم تا قارچ‌ها هم نرم شوند. در ادامه آرد سفید را به صورت کم‌کم داخل یک لیوان آب جوش حل می‌کنیم (باید آرد را کم‌کم اضافه کنیم تا آرد گلوله نشود) و به قابلمه اضافه می‌کنیم.

۵. در همین مرحله ۳ لیوان آب جوش هم به قابلمه اضافه می‌کنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ می‌زنیم. ۵ دقیقه صبر می‌کنیم تا مواد بجوشند سپس شیر را به همراه خامه مخلوط می‌کنیم و به قابلمه اضافه می‌کنیم.

۶. پس از اضافه کردن مخلوط شیر و خامه باید مراقب سوپ باشیم تا سوپ سرریز نکند. حدود ۵ دقیقه بعد جعفری خردشده را به سوپ اضافه می‌کنیم و دیگر در قابلمه را نمی‌گذاریم تا سوپ جا بیفتد. پس از اینکه سوپ آماده شد آن را با قارچ تزیین کرده و سرو می‌کنیم.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top