امروز: یکشنبه, ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 29 شعبان 1442 | 2021-04-11
کد خبر: 52221 |
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۹ |
177 بازدید
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

یکی از شیرینی‌هایی که می‌توانیم برای عید درست کنیم شیرینی مشهدی است. در این مطلب با طرز تهیه این شیرینی خوش‌ طعم آشنا می‌شوید.

به گزارش کرج رسا، یکی از شیرینی‌هایی که می‌توانیم برای عید درست کنیم شیرینی مشهدی است. کمی زمان‌بر است اما نتیجه نهایی آن لذت‌بخش است.

 

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی مشهدی

کره یا روغن جامد: ۱۰۰ گرم
پودر قند: نصف پیمانه
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
زرده تخم‌مرغ: یک عدد
شهد یا عسل: یک قاشق مرباخوری
شیر یا آب ولرم: یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری
آرد: یک و نیم پیمانه

مواد لازم برای تزئین شیرینی

شکلات شیری و کاکائویی ذوب‌شده به مقدار لازم
مارمالاد و ژله مغزی به مقدار لازم
پودر پسته به میزان دلخواه
پودر نارگیل به میزان دلخواه

طرز تهیه و دستور پخت شیرینی مشهدی

۱. ابتدا کره یا روغن جامد را آب می‌کنیم البته نه اینکه گرم باشند؛ و به همراه پودر قند و وانیل به مدت ۲ دقیقه با هم‌زن هم می‌زنیم تا کرم رنگ شود.

۲. بعد یک عدد زرده تخم‌مرغ را هم به آن اضافه می‌کنیم و دو دقیقه دیگر هم با هم‌زن هم می‌زنیم. سپس یک قاشق عسل یا شهد را به همراه آب یا شیر ولرم به بقیه مخلوط اضافه می‌کنیم و مقداری دیگر هم می‌زنیم و بعد پودر کاکائو را اضافه و با هم‌زن هم می‌زنیم. در آخر هم آرد را کم کم اضافه کرده و با قاشق هم بزنید تا خمیر در ظرف جمع شود.

۳. خمیر احتیاج به ورز دادن ندارد و اگر زیاد هم بزنید به روغن می‌افتد که مناسب نیست. خمیر آماده شده را داخل نایلون گذاشته و برای نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از نیم‌ساعت خمیر آماده شده را در داخل نایلون به ضخامت نیم سانت پهن و صاف کنید تا کاملا تمام قسمت‌های آن یکدست شود.

۴. بعد با قالب‌های مختلف یا گرد آنها را قالب بزنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی‌ها را با کمی فاصله می‌چینیم. وسط نصف شیرینی‌های قالب زده را هم با پشت سر ماسوله گرد خالی می‌کنیم. شیرینی‌ها را با دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم و پس از سرد شدن شکلات شیری و کاکایویی را به صورت جداگانه به روش بن‌ماری ذوب کنید و با ماسوله روی شیرینی‌هایی که وسطشان خالی شده تزیین می‌کنیم و به همین ترتیب هر تعدادی که دوست دارید با شکلات، بادام، پودر پسته و پودر نارگیل تزیین کنید.

۵. وسط شیرینی‌های ساده و خالی نشده مقداری مارمالاد یا ژله مغزی می‌ریزیم. شیرینی‌های ساده را در زیر و شیرینی حفره‌دار تزئین‌شده را روی آن قرار دهید تا شیرینی‌ها جفت شوند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top