امروز: جمعه, ۹ خرداد ۱۳۹۹ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 7 شوال 1441 | 2020-05-29
کد خبر: 13682 |
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱:۴۱ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

“نان لواش” را نیز می توانید در خانه با یک دستور تهیه اصولی درست کنید و طعم حسابی خوب این نان خانگی لذت ببرید.

درست کردن هر نوع نان در منزل بسیار لذت بخش می باشد، اما طرز تهیه نان لواش در خانه می تواند کمکی به این کند که نه به تعداد زیاد اما تا حدودی می توانید آن را تهیه نمایید.

مواد لازم برای نان لواش خانگی

آرد سفید : یک پیمانه سر پر
روغن مایع : ۳ قاشق غذاخوری
نمک : یک قاشق چای خوری
آب : به مقدار کافی

طرز تهیه نان لواش

ابتدا داخل کاسه ای نسبتا بزرگ آرد را با نمک مخلوط کنید.بعد از اینکه کاملا مخلوط شد ۲ قاشق از ۳ قاشق غذا خوری روغن را به آرد اضافه کنید و با دست هم بزنید.

در همین حین کم کم آب را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد به صورت خمیر در بیاید.زمانی که خمیر صافو یکدست شد روی آن را بپوشانید بگذارید تا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه استراحت کند.

خمیر آماده شده را بسته به سایزی که میخواهید نان را درست کنید به صورت گلوله های کوچکتری در بیاورید.

در ظرفی آرد بریزید و سپس هر گلوله ای را که درست میکنید آغشته به آرد کنید تا خمیر به دست نچسبد.

بعد از اینکه تمام خمیرها را آماده کردید روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و با کمک وردنه خمیر را باز کنید.

 

 

هر زمانی که احساس کردید خمیر به وردنه میچسبد به آن کمی آرد بپاشید. سعی کنید تمام قسمت های خمیر یکدست شود.

دو تا از شعله های گاز را روشن کنید و تا آخر زیاد کنید.

سپس روی یکی از آنها ماهی تابه ای ته صاف قرار دهید و روی شعله دیگر یک زیر گازی فلزی و یا همان زیر قابلمه ای فلزی قرار میدهیم و میگذاریم تا کاملا گرم شوند.

خمیر را داخل تابه قرار دهید تا یک طرف آن بپزد.

یعنی زمانی که شروع به حباب زدن کند. طرف دیگر آن را برگردانید و حدود ۵ ثانیه بگذارید داخل تابه بماند. بعد نان را روی پایه فلزی قرار دهید تا کاملا پف کند و برشته شود. تمام خمیرها را به همین شکل بپزید. نان ها را لای پارچه ای قرار دهید و تا ۲ روز مصرف کنید.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top