امروز: چهارشنبه, ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 8 شعبان 1441 | 2020-04-01
کد خبر: 7221 |
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۶ |
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

نان چای قزوین یکی از انواع شیرینی های بسیار خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که مانند شیرینی نخودچی بیشتر در ایام عید نوروز برای پذیرایی مورد استفاده قرار می گیرد ، علاوه بر این می توانید از این شیرینی خوشمزه به عنوان میان وعده هم استفاده کنید.

با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر نان چای قزوین تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری نان چای قزوین تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شیرینی پزی نان چای قزوین با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

آرد ۲۲۵ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
کنجد به اندازه کافی
زرده تخم مرغ ۱ عدد
روغن قنادی پنجاه ۸۰ گرم
پودر هل ۱/۴ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ برای رومال ۱ عدد
بیکینگ پودر ¼ قاشق غذاخوری
ماست پرچرب ۳ قاشق غذاخوری
زعفرون دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
ماست برای رومال ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت

برای تهیه شیرینی نان چای قزوینی ابتدا روغن را در کاسه ای می ریزیم و پودر قند را به آن اضافه می کنیم و با همزن برقی خوب هم می زنیم تا به رنگ سفید رنگ در بیاید و حجم آن نیز بیشتر شود،شبیه به خامه فرم گرفته که حجم آن بعد از هم زدن بیشتر می شود.

بعد زرده تخم مرغ را همراه با وانیل و هل به مواد می افزاییم و هم می زنیم.بیکینگ پودر را داخل ماست می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و بعد به مواد اضافه می کنیم.آرد را الک می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم و کمی با نوک انگشتانمان خمیر را ورز می دهیم تا به روغن نیافتد.خمیر یکدست شده را در کیسه فریزر قرار می دهیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال می گذاریم تا استراحت کند.تا زمان داریم مود رومال شیرینی ها را آماده می کنیم.

 

 

فر را روشن می کنیم تا گرم شود.زرده تخم مرغ را روی ماست می ریزیم و زعفران دم کرده را به آن می افزاییم و با همزن دستی خوب با هم مواد را مخلوط می کنیم. آن وقت یک پلاستیک بزرگ تمیز را از وسط نصف می کنیم و خمیر را وسط آن قرار می دهیم و روی خمیر نیز پلاستیک قرار می دهیم و با وردنه خمیر را با خضامت نیم سانت باز می کنیم و با استفاده از قالب به هر شکلی که تمایل دارید روی خمیر قالب می زنیم و سینی فر را بیرون می آوریم و کف آن کاغذ روغنی قرار می دهیم و شیرینی های قالب زده را روی کاغذ روغنی می چینیم و با فرچه داخل مواد رومال می زنیم و روی شیرینی ها می کشیم و در آخر کنجد روی آن ها می ریزیم و سینی فر را داخل فر گرم شده قرار می دهیم و با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم تا شیرینی ها پخته شوند و در آخر ۵ دقیقه گریل را نیز روشن می کنیم تا روی شیرینی ها طلایی شود. پس از گذشت زمان پخت سینی فر را بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا نان چای ها خنک شوند و در ظرف می چینیم.

 

پارسی دی

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top