امروز: شنبه, ۹ فروردین ۱۳۹۹ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 4 شعبان 1441 | 2020-03-28
کد خبر: 7389 |
تاریخ انتشار : ۰۹ فروردین ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۴ |
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

این کیک اسفنجی بدون نیاز به فر درست می‌شود و کافی است یک قابلمه و گاز داشته باشید تا بهترین کیک اسفنجی را در خانه درست کنید.

به گزارش کرج رسا، کیک اسفنجی جزو پرطرفدارین‌ ترین و البته سخت‌ ترین کیک‌‌ هاست؛ اما روش‌ های متفاوتی برای پخت نیز دارد که می‌شود آن را به‌ راحتی در خانه درست کرد و نگران خراب‌ شدنش نبود. کیک اسفنجی را می‌شود بعد از پخت با انواع خامه‌ ها تزیین کرد و یک دورهمی جذاب و متفاوت ترتیب داد. «ایرنا» طرز تهیه کیک اسفنجی بدون نیاز به فر را آموزش داده که در ادامه می‌خوانید. فقط کافی است یک قابلمه و گاز داشته باشید تا بهترین کیک اسفنجی را در خانه درست کنید.

 

 

مواد اولیه

تخم مرغ: ۶ عدد

آرد: ۲ پیمانه

آب سرد: یک‌چهارم پیمانه

شکر: یک پیمانه

روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه

عسل : یک قاشق سوپ‌خوری (به دلخواه)

بکینگ‌ پودر: یک‌ دوم قاشق چای‌خوری

وانیل: یک‌ چهارم قاشق چای‌خوری

نمک: یک پنس

طرز تهیه و دستور پخت

۱. ابتدا سفیده و زرده را از هم جدا می‌کنیم (در این دستور برعکس دستور بقیه کیک‌ها که توصیه می‌شود مواد به دمای محیط رسیده باشند تخم‌مرغ‌ها باید سرد سرد باشند)

۲. ابتدا تمام مواد لازم را روی میز کار آماده می‌کنیم. در یک ظرف بزرگ‌تر آب سرد و عسل را با هم مخلوط می‌کنیم. حالا آرد و بکینگ پودر و وانیل و یک پنس نمک را ۲ تا ۳ بار الک می‌کنیم. سپس سفیده‌های خنک را با دور تند همزن می‌زنیم تا سفید شود و پف کند. (ظرفی که سفیده در آن ریخته می‌شود و تیغه‌های همزن باید کاملا تمیز و خشک باشند)

 

 

۳. سپس شکر دانه ریز را به سفیده‌ها اضافه کرده و حدود ۳ الی ۴ دقیقه با دور تند همزن می‌زنیم. سپس دور همزن را کند کرده و زرده‌ها رو یکی یکی به سفیده‌ها اضافه می‌کنیم و بعد از مخلوط شدن زرده‌ها مجددا دور همزن را زیاد کرده و حدود ۱ تا ۲ دقیقه مواد را می‌زنیم. حالا دیگر همزن را کنار بگذارید. تخم مرغ‌ها و شکر زده شده را به ظرف مخلوط آب و عسل اضافه کرده (فقط اضافه می‌کنیم).

۴. حالا آرد و وانیل و بکینگ پودر و نمک الک شده را آرام آرام به مواد اضافه کرده و با لیسک به حالت دورانی آرام مخلوط می‌کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. حالا روغن را نیز به مواد اضافه کرده و خیلی آرام مواد را یکدست کنید و در قالب ریخته دو سه بار به زمین بکوبید تا حباب‌های داخل کیک از بین برود.

۵. سپس ظرف را روی شعله بگذارید و ۴۰ دقیقه به آن زمان دهید.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top