امروز: دوشنبه, ۱۶ تیر ۱۳۹۹ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 16 ذو القعدة 1441 | 2020-07-06
کد خبر: 20594 |
تاریخ انتشار : ۱۶ تیر ۱۳۹۹ - ۳:۱۱ |
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

در مطلب زیر طرز تهیه کسرول مرغ و پوره سیب‌ زمینی را به شما آموزش می دهیم.

کسرول معمولا به غذا‌هایی گفته میشه که داخل ظرف‌های دیواره دار و داخل فر تهیه میشن و داخل همون ظرف هم سرو می شوند.

در این مطلب طرز تهیه کسرول مرغ و پوره‌ سیب‌زمینی رو آماده کردم که با شنیسل مرغ درست میشه و فوق العاده لذیذه. امیدوارم تهیه اش کنین و از طعمش لذت ببرین.

مواد لازم

شنیسل مرغ: ۳ الی ۴ عدد
سیب‌ زمینی: ۳ الی ۴ عدد
کره: ۵۰ گرم
شیر: ۱.۲ پیمانه
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه

۱. برای تهیه این کسرول ابتدا سیب‌زمینی هارو میپزیم.

۲. شنیسل هارو هم سرخ میکنیم.

۳. حالا سیب‌زمینی پخته‌ی داغ و کره رو داخل یه کاسه میریزیم و با گوشتکوب پوره‌شون میکنیم.

۴. بعد شیر، نمک و فلفل رو هم اضافه کرده و مواد رو خوب مخلوط میکنیم تا پوره کمی لطیف‌تر بشه.

۵. حالا پوره و شنیسل آماده هستن و فقط میمونه چیدنشون داخل ظرف کسرول.

۶. کف ظرف رو چرب کرده و بعد شنیسل رو داخلش میذاریم.

۷. حالا با پوره کاملا سطح شنیسل رو میپوشونیم.

۸. بعد روی پوره رو با پنیر میپوشونیم.

۹. همه‌ مراحل رو به بار دیگه تکرار میکنیم، یعنی چیدن شنیسل، پوره و پوشاندن با پنیر.

۱۰. حالا ظرف رو برای مدت سه ربع داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم میذاریم تا کسرول حاضر بشه. ۵ دقیقه‌ی نهایی هم برای طلایی شدن پنیر گریل رو روشن میکنیم.

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top