تارخ انتشار: جمعه ۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۴:۵۸
کد خبر : 52818
چاپ خبر
بازدیدها: 967

محققان انبه بی‌ هسته تولید کردند

mango22

محققان هندی موفق به تولید رقم جدیدی از انبه شده‌ اند که علاوه بر آبدار بودن و عطر و طعم شیرین، بدون هسته است.

 به گزارش کرج رسا، محققان گروه باغبانی دانشگاه کشاورزی بیهار (BAU) با پیوند ارقام انبه راتنا (Ratna)‌ و آلفونسو (Alphonso)، رقم جدیدی از این محصول را تولید کرده‌اند.

رقم جدید بدون هسته و بسیار آبدار بوده و وزن متوسط هر میوه ۲۰۰ گرم است؛ میزان فیبر این رقم که سیندو (Sindu) نامگذاری شده، کمتر از سایر ارقام است.

 

109-16

تولید انبه بدون هسته در مرحله مطالعاتی بوده و محققان تا فصل زراعی بعد در خصوص اصلاح گیاهان برای تولید رقم جدید انبه تصمیم‌گیری خواهند کرد.

به گفته محققان، انبه بدون هسته سیندو از پتانسیل بسیار بالای صادراتی برخوردار است.

پاسخی بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

مجتمع فنی تهران شعبه البرز