امروز: چهارشنبه, ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 13 محرم 1444 | 2022-08-10
کد خبر: 48973 |
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۳:۰۰ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

محققان در مطالعه اخیر خود دریافتند، مصرف ماهی‌ های حاوی اسیدچرب امگا ۳ در کودکی می‌تواند ریسک بروز آسم را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

به گزارش کرج رسا، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، خوردن مقدار زیادی ماهی قزل آلا، ماهی خال مخالی و ساردین در دوران کودکی می‌تواند خطر ابتلا به آسم را به نصف کاهش دهد.

برای این بررسی از داده‌های مطالعه بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ کودک متولد دهه ۱۹۹۰ در انگلیس استفاده شد؛ از هر ۱۱ جوان در انگلیس یک نفر تحت درمان آسم است.

این مطالعه جدید نشان داده است که خوردن حداقل دو قسمت حاوی امگا ۳ از ماهی قزل آلا، ماهی خال مخالی و ساردین می‌تواند خطر ابتلا به آسم را به نصف کاهش دهد.

محققان همچنین باور دارند، محصولات حاوی اسیدچرب اُمگا-۳ می تواند منجر به کاهش تولید «IgE» شود؛ IgE آنتی بادی ای است که موجب بروز واکنش های آلرژیک و علائم آسم در افراد مبتلا به نمونه های خفیف آسم می شود.

داده‌ها نشان می‌دهد، خطر ابتلا به آسم در کسانی که در یک ماه ماهی‌های حاوی اسیدچرب اُمگا-۳ مصرف کرده بودند، ۵۱ درصد کمتر از همسالان خود که کمترین روغن ماهی را مصرف می‌کنند، بود.

سیف شاهین، نویسنده ارشد این مطالعه گفت: «آسم شایع‌ترین بیماری مزمن در دوران کودکی است و ما در حال حاضر نمی‌دانیم چگونه از آن جلوگیری کنیم؛ ممکن است یک رژیم غذایی ضعیف خطر ابتلا به آن را افزایش دهد».

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top