تارخ انتشار: شنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۵
کد خبر : 4505
چاپ خبر

نخستین موزه سیب‌ زمینی‌

سیب زمینی

کرج رسا: پدر و پسر بلژیکی به قدری به سیب‌ زمینی سرخ‌ کرده علاقه داشتند که پس از پژوهش‌ های بسیار موفق شدند موزه‌ ای برای این پیش‌ غذا بسازند.

به گزارش کرج رسا، علاقه‌ مندان در موزه‌ آنها می‌توانند تاریخچه تهیه سیب‌ زمینی سرخ‌کرده و انواع عکس‌ های مرتبط با آن‌را ببینند.

ادی‌ فن‌ بل که به همراه پسرش این موزه را تاسیس کرده درباره آن می‌گوید: بلژیکی‌ها از اینکه چنین غذای پرطرفداری را به جهانیان عرضه کرده‌ اند خوشحالند و به آن افتخار می‌کنند، بنابراین لازم بود تا تاریخچه آن نیز معرفی شود.

گفتنی است در موزه آنها انواع سیب‌ زمینی سرخ‌ کرده نیز عرضه می‌شود تا مراجعه کنندگان از مزه‌ های گوناگون این غذا نیز آگاه شوند.

 

 

 

 

همشهری

 

پاسخی بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

مجتمع فنی تهران شعبه البرز
آخرین اخبار
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتقالب وردپرسسئوسرویس و تعمیر کولر گازی