امروز: سه شنبه, ۶ اسفند ۱۳۹۸ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 2 رجب 1441 | 2020-02-25
کد خبر: 8565 |
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۷ |
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

طبق یک مطالعه سال ۲۰۱۶ که در ژورنال تحقیقات ایمونولوژی منتشر شده است، پوست موز سرشار از فیبر‌های رژیمی، پتاسیم و چربی‌ های اشباع نشده است.

روش‌ های بی شماری برای خوردن موز وجود دارد. می‌توانید آنرا برش دهید، روی پنکیک بگذارید یا با ماست بخورید. شما همچنین می‌توانید آن را به طور کامل با پوست بخورید.

بله، ممکن است کاملاً عجیب به نظر برسد، اما به گفته سوزی برل، متخصص تغذیه برتر استرالیا و نویسنده کتاب کاهش وزن، پوست موز خواص فوق العاده غذایی دارد. او به تازگی اعلام کرده است که پوست موز می‌تواند به کاهش وزن و بهتر خوابیدن شخص کمک کند.

به طور خاص، با مصرف پوست موز حداقل ۱۰٪ فیبرمصرفی شخص افزایش خواهد یافت، زیرا مقدار زیادی فیبر رژیم غذایی در پوست موز یافت می‌شود. تقریباً ۲۰٪ ویتامین B۶ و تقریبا ۲۰٪ ویتامین C بیشتر در پوست موز وجود دارد. میزان پتاسیم و منیزیم نیز با مصرف پوست موز تقویت می‌شود.

تصور می‌شود که ویتامین B۶ برای «توسعه و نگهداری پوست» ضروری است، در حالی که اعتقاد بر این است که منیزیم نقش زیادی در افزایش کیفیت خواب و مدت زمان آن دارد. پتاسیم می‌تواند به تقویت و سلامت قلب کمک کند، و ویتامین C می‌تواند به مبارزه با رادیکال‌های آزاد، مقابله با هورمون‌های استرس و تقویت روحیه شخص کمک کند.

طبق یک مطالعه سال ۲۰۱۶ که در ژورنال تحقیقات ایمونولوژی منتشر شده است، پوست موز سرشار از فیبر‌های رژیمی، پتاسیم و چربی‌های اشباع نشده است؛ و طبق یک مطالعه سال ۲۰۱۱ منتشر شده در کاربرد‌های بیوشیمی و بیوتکنولوژی، پوست موز نرسیده از سطح آنتی اکسیدان بالاتری نسبت به انواع رسیده موز برخوردار است و این نشان می‌دهد که در واقع مواد مغذی مفید در پوست موز وجود دارد.

یک فایده دیگر نیز برای پوست موز وجود دارد: خوردن پوست موز باعث کاهش ضایعات مواد غذایی می‌شود؛ و این چیزی است که همه ما می‌توانیم از پس آن برآییم.

در حال حاضر، فقط مسئله خوردن پوست موز وجود دارد. ابتدا، حتماً موز‌های موجود را قبل از خوردن بشویید، زیرا بیرون میوه جایی است که میکروب‌ها جمع می‌شوند، و باید مطمئن شویم که کاملاً تمیز است.

یکی از توصیه‌های دیگر برل پختن پوست موز است برای نرم شدن آن که به تجزیه برخی از دیواره‌های سلول درون پوست کمک می‌کند و به جذب مواد مغذی کمک می‌کند.

در روشی دیگر، مخلوط کردن پوست موز و میکس کردن پوست آن در اسموتی است، که ساده‌ترین راه برای اضافه کردن آن به خوراکی‌های روزانه است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top