این گزارش را مو به مو بخوانید و اجرا کنید؛ قطعا از طعمی که میسازید پشیمان نمیشوید و لذت میبرید.
این گزارش را مو به مو بخوانید و اجرا کنید؛ قطعا از طعمی که میسازید پشیمان نمیشوید و لذت میبرید.
مواد لازم
گوشت خورشتی: ۶ تکه
پیاز: یک عدد
لپه: ۲ پیمانه
زردچوبه، فلفل و نمک: به مقدار لازم
رب: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی: ۳ عدد
سیب زمینی خلالک به مقدار دلخواه
زعفران دم کرده: ۳ قاشق چای خوری
پودر دارچین: یک قاشق چای خوری
هل: دو عدد
پودر گل سرخ: به مقدار کم
طرز تهیه و دستور پخت
۱. ابتدا پیاز را تفت میدهیم و وقتی طلایی شد گوشت را با زردچوبه و فلفل تفت میدهیم تا زمانی که گوشت سفید شود.
۲. سپس مقداری آب به گوشت اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا آرام بپزد.
۳. لپه را که از قبل خیس کرده بودیم خالی کرده و میگذاریم در ظرف دیگری بپزد.
۴. وقتی لپه و گوشت به صورت جداگانه پخته شد، آب لپه را دور میریزیم و لپه را به گوشت اضافه میکنیم.
۵. رب و لیمو عمانی را به آن اضافه کرده و مقداری نمک میزنیم و اجازه میدهیم آرام بپزد.
۶. سپس دارچین، زعفران، هل و پودر گل سرخ را اضافه میکنیم و وقتی خورشت روغن انداخت و لیمو عمانیها نرم شدند، قیمه آماده است.
۷. سیب زمینیها را هم خلالی و سرخ کنید یا از چیپس خلالی استفاده کنید.
فوت و فن ها
– لیمو عمانی را از قبل در آب جوش قرار دهید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید تا تلخی آن گرفته شود.
– رنگ خوب خورشت یکی از نکات مهم است. میتوانید رب را قبل از اضافه کردن با کمی روغن تفت دهید تا رنگ بهتری داشته باشد.
– لپه را حتما از یک روز قبل خیس کنید تا هم سریعتر پخته شود و هم نفخ آن گرفته شود.
– هرچه پیازداغ بیشتر باشد قیمه خوشمزهتر خواهد شد (البته زیادهروی نکنید)
– دارچین میتواند طعم بسیار خوبی را به قیمه بدهد، از دارچین غافل نشوید و این ادویه یا یک ساعت قبل از طبخ هم به خورشت اضافه کنید.
– گوشت را با پیاز و ادویه به خوبی تفت دهد تا طعم گوشت در غذا غالب نشود.
– توجه داشته باشید که خورشت قیمه برای جا افتادن حتما باید حداقل ۴ ساعت با دمای پایین روی شعله باشد.
– اضافه کردن زعفران در ساعات آخر طبخ میتواند طعم متفاوتی را به خورشت بدهد.
-
برچسب ها:
- آشپزی
- خورشت قیمه
- خورشت قیمه مجلسی
- روش تهیه قیمه
- قیمه
آخرین اخبار
پربیننده ترین های
-
سفره خانه و تالارهای بدون مجوز موسیقی در البرز پلمب می شوند
سفره خانه و تالارهای بدون مجوز موسیقی در البرز پلمب می شوند
-
هشدار شهردار کرج درباره ملکی در حصارک که ۱۰ سال از گودبرداری آن می گذرد
هشدار شهردار کرج درباره ملکی در حصارک که ۱۰ سال از گودبرداری آن می گذرد
-
شورای حل اختلاف ویژه امور مدیریت شهری در کرج تشکیل شد
شورای حل اختلاف ویژه امور مدیریت شهری در کرج تشکیل شد
-
آغاز عملیات ساخت ۵۰۰ واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در فردیس
آغاز عملیات ساخت ۵۰۰ واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در فردیس
-
عضو شورای شهر کرج: تکرار فاجعه متروپل در کرج قریب الوقوع است
عضو شورای شهر کرج: تکرار فاجعه متروپل در کرج قریب الوقوع است
-
برخورد موتورسیکلت با سواری یک کشته و یک مجروح برجای گذاشت
برخورد موتورسیکلت با سواری یک کشته و یک مجروح برجای گذاشت
-
حذف ارز ترجیحی امتحان الهی است/ گرانی هم امتحان است
حذف ارز ترجیحی امتحان الهی است/ گرانی هم امتحان است
-
مصالح ساختمانی غیراستاندارد و فاقد کیفیت در البرز جمع آوری می شود
مصالح ساختمانی غیراستاندارد و فاقد کیفیت در البرز جمع آوری می شود
-
اتصالِ درگاه الکترونیکی شهرداری کرج به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
اتصالِ درگاه الکترونیکی شهرداری کرج به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
-
شهردار فردیس: دستور توقف ساخت بیمارستان آرین فردیس صادر شد
شهردار فردیس: دستور توقف ساخت بیمارستان آرین فردیس صادر شد
-
رییس کل دادگستری البرز: قطعه بندی اراضی کشاورزی و فروش آن جرم است
رییس کل دادگستری البرز: قطعه بندی اراضی کشاورزی و فروش آن جرم است
-
دستگیری سارقان دریچه فاضلاب با ۱۰۷ فقره سرقت در اشتهارد
دستگیری سارقان دریچه فاضلاب با ۱۰۷ فقره سرقت در اشتهارد
-
تبریک روز مربی؛ جمله، متن و پیام تبریک روز جهانی مربی
تبریک روز مربی؛ جمله، متن و پیام تبریک روز جهانی مربی
-
همخوانی نون و پنیر خواننده های لوس آنجلسی درباره کرونا
همخوانی نون و پنیر خواننده های لوس آنجلسی درباره کرونا
-
ازدواج امیر تتلو با سحر قریشی شایعه یا واقعیت با عکس
ازدواج امیر تتلو با سحر قریشی شایعه یا واقعیت با عکس
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.