تارخ انتشار: دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۲
کد خبر : 6262
چاپ خبر

کاهش فشار خون با مصرف هندوانه

هندوانه

کرج رسا: کارشناس مسوول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌ شرقی گفت: خوردن هندوانه به خاطر مُدر بودن، سدیم پایین و داشتن پتاسیم به کاهش فشار خون کمک می‌کند.

به گزارش کرج رسا، «اصغر نقشی» افزود: کارشناسان، هندوانه را هم میوه و هم سبزی می‌دانند یعنی در واقع خواص هر دو را دارد و سرشار از بتاکاروتن و عامل ضدسرطان است.

وی ادامه داد: ۹۵ درصد وزن هندوانه آب است، اما سرشار از کلسیم و پتاسیم، فسفر، منیزیم، آهن، روی، نیکل، فلور، ید و مواد قندی است.

کارشناس مسوول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی با اشاره به درمان زخم گل با پوست سفید داخل این میوه ادامه داد: پوست سفید داخل هندوانه برای زخم گلو و دهان بسیار موثر است.

نقشی از شباهت روغن تخم هندوانه با روغن بادام گفت و یادآور شد: تخم هندوانه حدود ۳۰ درصد روغن دارد که از نظر خواص شیمیایی مانند روغن بادام بوده و در ۱۰۰ گرم تخمه‌ی هندوانه ۵۹۰ کالری انرژی و در هر ۱۰ عدد آن ۵ کالری انرژی نهفته است.

وی هندوانه را منبع غنی از چربی‌های ضروری برشمرد و افزود: این میوه از نظر ویتامین‌های آ و ث ضعیف است اما منبع غنی از چربی‌های ضروری، ویتامین ای ، روی و کلسیم است.

به گزارش ایسنا، کارشناس مسوول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی با توصیه به متقاضیان کاهش وزن یادآور شد: هندوانه دارای آب فراوان و انرژی کمی است در نتیجه نسبت به دیگر میوه‌ها، مواد مغذی بیشتری در هر کالری دارد و برای کسانی‌که می‌خواهند وزن خود را کم کنند میوه مناسبی است.

پاسخی بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

مجتمع فنی تهران شعبه البرز
آخرین اخبار
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئوسرویس و تعمیر کولر گازی