امروز: یکشنبه, ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 29 شعبان 1442 | 2021-04-11
کد خبر: 51923 |
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۱ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

یک راز ترد شدن کتلت گرفتن آب سیب‌زمینی است. بقیه ترفندهای تهیه کتلت را در ادامه این مطلب بخوانید.

به گزارش کرج رسا، در طرز تهیه کتلت با سیب‌زمینی حتما بعد از رنده یا چرخ کردن سیب‌زمینی و پیاز، آب آن‌ها را بگیرید. این کار باعث می‌شود کتلت شما باز نشود. همچنین اگر آب سیب‌زمینی‌ها را نگیرید، غذای‌تان طعم و رنگ بدی خواهد گرفت. یک راز ترد شدن کتلت، گرفتن همین آب سیب‌زمینی است. بقیه ترفندهای تهیه کتلت را در ادامه مطالعه کنید:

 

 

۱- گاهی اوقات برخی افراد از سیب‌زمینی آب‌پز در کوکو یا کتلت استفاده می‌کنند، بهتر است بدانید در کتلت با سیب‌زمینی آب‌پز هنگام سرخ شدن روغن بیشتری لازم است.

۲- بهتر است از آرد نخودچی در کتلت گوشت استفاده کنید تا کتلت بیشتر پف کند و بافت ترد و پوک‌تری داشته باشد. همچنین می‌توانید از آرد سوخاری و پودر نان خشک هم استفاده کنید.

۳- یکی از رازهای خوشمزه شدن کتلت و شامی این است که آرد نخودچی و پودر سوخاری را به همراه ادویه دلخواه به مواد اضافه و سرخ کنید.

۴- می‌توانید به مایه کوکو یا شامی، انواع سبزی‌ معطر خشک یا تازه مثل ترخون و مرزه هم اضافه کنید. همچنین استفاده از ادویه معطر در به وجود آمدن طعم ویژه و فوق‌العاده آن تاثیر دارد.

۵- مهم‌ترین راز خوشمزه شدن کتلت و شامی این است که مایه آن را در ظرف دربسته، قبل از سرخ کردن به مدت یک تا دو ساعت در یخچال استراحت دهید.

۶- راز خوشمزه شدن شامی این است که گوشت آن باید بدون ریشه باشد. اگر از گوشت گوساله استفاده می‌کنید، از دو قاشق غذاخوری کره ذوب شده هم در آن استفاده کنید. این کار باعث می‌شود، گوشت‌تان خشک نشود.

۷- اگر می‌خواهید در شامی از گوشت مرغ استفاده کنید، دو قاشق آب مرغ و کره را به مایه شامی اضافه کنید.

۸- یکی از فوت و فن‌های کتلت خوشمزه این است که در صورتی‌که موقع سرخ کردن، روی روغن کف تشکیل شد، روغن را عوض و با روغن جدید جایگزین کنید.

۹- هنگام سرخ کردن کوکو یا کتلت، اگر در روغن کمی زردچوبه بریزید و سپس کتلت‌ها یا کوکو را سرخ کنید، رنگ آن زیباتر خواهد شد.

۱۰- یک راز خوشمزه شدن کتلت و شامی هم این است که از مقداری زعفران دم‌کرده در مواد شامی و کتلت استفاده کنید. با این کار طعم آن‌ها فوق‌العاده خواهد شد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top