تارخ انتشار: جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۷
کد خبر : 215086
چاپ خبر

۴ تاثیر عمده ادویه‌ها بر سلامت

4 تاثیر عمده ادویه‌ها بر سلامت

آگاهی از رویکردهای سالم تغذیه‌ای تاثیر عمده‌ای بر سلامت عمومی ما دارد. مصرف مواد غذایی سالمی مانند ادویه‌ها یکی از این رویکردهای سالم به شمار می‌آید.

به گزارش کرج رسا، بر اساس ۱۶ مقاله پژوهشی که در نشریه «Nutrition Today» ـ به عنوان خلاصه نشست علمی برگزار شده توسط موسسه علوم «مک کورمیک» و انجمن تغذیه ایالات متحده در واشنگتن ـ منتشر شد، ظروف نگهداری ادویه می‌تواند یک جایگزین خوب برای قفسه داروها در منزل شما باشد.

دارچین، زنجبیل، فلفل قرمز، آویشن، پونه کوهی، زردچوبه، رزماری، سیر و ریشه شیرین بیان ازجمله ادویه‌هایی هستند که در مقالات منتشر شده در این نشریه به مصرف آنها توصیه شده است.

این مقالات پژوهشی، چهار حوزه عمده‌ای را که گیاهان دارویی و ادویه‌ها می‌توانند بر سلامت ما تأثیر بگذارند این‌ گونه معرفی می‌کنند:

مزه‌دارتر کردن غذاهای سالم

غذاهای سالم به دلیل نداشتن چربی و قند زیاد، معمولا به بی‌مزه بودن شهرت دارند اما تحقیقات دانشگاه کلرادو نشان می‌دهد اضافه کردن ادویه به غذاهای سالم می‌تواند آنها را مانند غذاهای چرب، جذاب و خوشایند بسازد.

این یعنی ادویه‌ها می‌توانند با خوش طعم‌تر کردن غذاهایی سالم، یک رژیم غذایی سالم را به یک برنامه غذایی بلندمدت تبدیل کنند.

جایگزینی برای نمک

معمولا وقتی غذاها به اندازه کافی خوش طعم نباشند ما به نمک روی می‌آوریم. متاسفانه یک رژیم غذایی کم سدیم برای کسانی که فشار خون بالا دارند کاملا بی‌طعم و مزه است، اما خبر خوب این است براساس تحقیقات دانشگاه جان هاپکینز، اضافه کردن ادویه به غذاها باعث می‌شود افراد، ۹۶۶ میلی‌گرم کمتر از وقتی به غذا ادویه اضافه نمی‌کنند سدیم مصرف کنند.

احساس سیری طولانی‌تر

غذاهای پرادویه نه‌تنها خوش طعم‌تر هستند، بلکه باعث احساس سیری بیشتر و افزایش متابولیزهر نیز می‌شوند.

محققان دانشگاه ماستریخت هلند دریافتند اضافه کردن فلفل قرمز به غذا به افزایش احساس سیری کمک می‌کند.

داشتن احساس سیری باعث می‌شود در طول روز کمتر به میان وعده‌های ناسالم روی بیاورید و در نتیجه شاهد کاهش وزن باشید.

کاهش ریسک حملات قلبی

ادویه‌ها علاوه بر تاثیرات مفید غیرمستقیمی که به دلیل کاهش وزن بر سلامت قلب بجا می‌گذارند، به خودی خود نیز برای قلب مفید هستند.

پژوهشی که توسط محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا انجام شد نشان داد اضافه کردن ادویه حتی به یک غذای پرچرب باعث کمتر شدن سطح انسولین و تری‌گلیسیرید خون بعد از غذا می‌شود.

منبع: rodalewellness.com

پاسخی بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

مجتمع فنی تهران شعبه البرز
آخرین اخبار
636518618617492979
زندانی کردن همسر در صندوق‌ عقب ماشین
635534074517002081
اعدام ۲ آزارگر در زندان
10136
کامیون حامل ماهی زنده در جاده کرج واژگون شد + فیلم
636449981547078114
انتقاد سیف از بزرگنمایی در بازار ارز
کی روش
سرمربی پرتغالی تیم ملی را بهتر بشناسید
635329378618950204
افزایش ۲۰ تا ۵۰ درصدی حقوق کارمندان دولت متناسب با مشاغل و شرایط
636519538442935817
۱۱ کشته و زخمی شدن در برزیل در پی ورود خودرو به داخل جمعیت
636350258850154976
آغاز نام نویسی آزمون سراسری سال ۹۷ از یکشنبه
636519540099700994
سقوط یک شهاب سنگ، آمریکا را لرزاند
82799937-72119257
صداهای عجیب در سومار، مرتبط با زلزله است
کولیوند
ابهامات حادثه نفتکش سانچی باید روشن شود
1622331_791
ماجرای ویدئو قطع برق کانکس زلزله زدگان کرمانشاه چه بود؟
استخراج بیت کوین کسب و کار تولیدکنندگان چیپ را سکه کرده است + عکس
استخراج بیت کوین کسب و کار تولیدکنندگان چیپ را سکه کرده است + عکس
آجیل با ۷ بیماری می‌جنگد
آجیل با ۷ بیماری می‌جنگد
ماجرای مـا و هیبـریـدی‌ها
ماجرای مـا و هیبـریـدی‌ها
خوردن «جو دوسر» در صبحانه راهی برای مقابله با آرتروز
خوردن «جو دوسر» در صبحانه راهی برای مقابله با آرتروز
سامسونگ از تراشه ۶ هسته‌ای اکزینوس 7872 رونمایی کرد
سامسونگ از تراشه ۶ هسته‌ای اکزینوس ۷۸۷۲ رونمایی کرد
من چقدر قـد بلندم؟
من چقدر قـد بلندم؟
مایکروسافت پتنتی را برای کنترل کامپیوتر از طریق ذهن ثبت کرده است + عکس
مایکروسافت پتنتی را برای کنترل کامپیوتر از طریق ذهن ثبت کرده است + عکس
فرار پرسپولیس از شکست خانگی +عکس
فرار پرسپولیس از شکست خانگی +عکس
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئوفروش ویلا و اجاره ویلاسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلا