این غذایی است که اکثر ایتالیایی ها در شب سال نو خود میپزند و میخورند. آن ها عقیده دارند که این غذا برایشان در سال جدید خوش شانسی میآورد.
به گزارش کرج رسا، یکی از غذاهای ایتالیایی که میشود گفت تقریبا همه ما خوردهایم، ماکارونی است. بماند که ما غذاهای دیگر این کشور را مانند پاستا، لازانیا و اسپاگتی، دقیقا مثل ماکارونی درست میکنیم و در آخر هم مانند لوبیا پلو دم میگذاریم؛ اما بیایید غذای هیجانانگیز ایتالیایی دیگر را، همانطور که آنها میپزند، بپزیم و امتحان کنیم. در ادامه دستورالعمل غذایی از سواحل جنوبی ایتالیا را برای شما آماده کرده است.
این غذایی است که اکثر ایتالیاییها در شب سال نو خود میپزند و میخورند. آنها عقیده دارند که این غذا برایشان در سال جدید خوششانسی میآورد.
به خاطر داشته باشد که در مراحل زیر به میزان خیلی کم آب به آن اضافه کنید. این میزان مواد اولیه برای ۴ نفر تهیه شده است.
دستورالعمل این غذای خوشمزه و در عین حال خوششانس ایتالیایی را ادامه بخوانید.
مواد اولیه:
کرفس: دو ساقه
هویج: ۱ عدد
رازیانه: یک دوم پیمانه
روغن زیتون: به میزان دلخواه
نمک: به میزان دلخواه
لیمو با پوست بدون واکس: ۱ عدد
سیر: ۳ عدد خرد شده
گوشت قرمز طعمدار: ۶۰۰ گرم (طعمدار بودن گوشت به ذائقه شما بستگی دارد)
عدس: ۳۰۰ گرم
سیبزمینی: ۲ عدد متوسط (پوست کنده و به ۸ قسمت برش دهید)
چوب دارچین: ۱ دوم پیمانه
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
فر را تا ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
طرز تهیه و دستور پخت:
کرفس و هویج را در اندازههای کوچک خرد کنید و به همراه رازیانه در تابه بریزید. در روغن زیتون و نمک، آنها را با حرارت کم سرخ کنید. لیمو را خوب بشویید و با پوست به هشت قسمت تقسیمش کنید. (توجه: لیمو را با پوست در غذا میریزیم) سیر را به آن اضافه کنید. توصیه میشود تکههای گوشت را از قبل تفت دهید و بعد به این مجموعه اضافه کنید. بعد هم عدس، سیبزمینی، لیمو، رب و دارچین را اضافه کنید. سپس مقداری آب سرد به آن اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاید. برای ۵۰ دقیقه بگذارید بجوشد و مراقب کم یا زیاد بودن آب آن باشید. نه زیاد باشد که مواد داخلش به چشم نیایند و نه آنقدر کم باشد که خوراکمان ته بگیرد.
-
برچسب ها:
- آشپزی
- ایتالیا
- غذای ایتالیایی
آخرین اخبار
پربیننده ترین های
-
آغاز بکار دهمین نمایشگاه گل و گیاه، صنایع دستی و سوغات در هشتگرد
آغاز بکار دهمین نمایشگاه گل و گیاه، صنایع دستی و سوغات در هشتگرد
-
تغییر ساعت کاری ادارات استان تهران و تعطیلی پنج شنبه ها تا پایان تابستان
تغییر ساعت کاری ادارات استان تهران و تعطیلی پنج شنبه ها تا پایان تابستان
-
تغییر ساعت کاری کارکنان قوه قضاییه از ۲۰ اردیبهشت تا پایان شهریور
تغییر ساعت کاری کارکنان قوه قضاییه از ۲۰ اردیبهشت تا پایان شهریور
-
خیلی از والدین، عوارض ماده مخدر “گُل” را با علائم بلوغ اشتباه میگیرند
خیلی از والدین، عوارض ماده مخدر “گُل” را با علائم بلوغ اشتباه میگیرند
-
مادر شهید رئیسی خطاب به پزشکیان: سوار هلیکوپتر نشو
مادر شهید رئیسی خطاب به پزشکیان: سوار هلیکوپتر نشو
-
برگزاری ۱۲ محفل انس با قرآن در بقاع متبرکه شاخص البرز
برگزاری ۱۲ محفل انس با قرآن در بقاع متبرکه شاخص البرز
-
کشف ٨ دستگاه غیرمجاز استخراج رمز ارز در روستای آتشگاه
کشف ٨ دستگاه غیرمجاز استخراج رمز ارز در روستای آتشگاه
-
ساعت کاری ادارات دولتی از شنبه، ساعت ۶ صبح الی ۱۳ است
ساعت کاری ادارات دولتی از شنبه، ساعت ۶ صبح الی ۱۳ است
-
نماینده مجلس: قوانین زائد در کشور اصلاح یا کنار گذاشته می شوند
نماینده مجلس: قوانین زائد در کشور اصلاح یا کنار گذاشته می شوند
-
ادعای ترامپ: بمباران یمن متوقف میشود و خبری مهم در راه است
ادعای ترامپ: بمباران یمن متوقف میشود و خبری مهم در راه است
-
۲ هزار زمین آماده واگذاری به خانواده های دارای چند فرزند استان البرز
۲ هزار زمین آماده واگذاری به خانواده های دارای چند فرزند استان البرز
-
بدرقه پیکر جانباز و عکاس پیشکسوت البرز تا خانه ابدی
بدرقه پیکر جانباز و عکاس پیشکسوت البرز تا خانه ابدی
-
ویدئو؛ دلیل اینکه تخم مرغت بو بد میگیره میدونی چیه؟
ویدئو؛ دلیل اینکه تخم مرغت بو بد میگیره میدونی چیه؟
-
نقص فنی کامیون در رجایی شهر حادثه آفرید + فیلم و عکس
نقص فنی کامیون در رجایی شهر حادثه آفرید + فیلم و عکس
-
اقدام جهادی در بازگشایی گلوگاه ترافیکی ورودی شیخ آباد
اقدام جهادی در بازگشایی گلوگاه ترافیکی ورودی شیخ آباد
-
استان البرز پیشتاز در تکمیل زنجیره ارزش تولید صنعتی است
استان البرز پیشتاز در تکمیل زنجیره ارزش تولید صنعتی است
-
توسعه آبخیزداری مشارکتی در البرز با حضور بسیج سازندگی
توسعه آبخیزداری مشارکتی در البرز با حضور بسیج سازندگی
-
تلاش میکنیم استعدادها و توانمندی های دانش اموزان تحت پوشش شکوفا شود
تلاش میکنیم استعدادها و توانمندی های دانش اموزان تحت پوشش شکوفا شود
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.