امروز: شنبه, ۱ آبان ۱۴۰۰ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 17 ربيع أول 1443 | 2021-10-23
کد خبر: 32899 |
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۹ |
193 بازدید
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

پای مرغ حاوی بسیاری از پروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و حیاتی است که بدن انسان قادر به تولید آن‌ها نیست.

به گزارش کرج رسا، پای مرغ به عنوان یک غذای ایرانی شناخته شده است و طرفداران خاص خود را دارد، این غذا سرشار از کلاژن است.

کلاژن یک ماده مفید برای حفظ سلامت جسمانی و جوانی، تقویت استخوان ها و کشش پوست است، اما بسیاری از افراد تمایل چندانی به مصرف پای مرغ نداشته و آن را به صورت کامل از برنامه غذایی خود حذف کرده اند.

 

 

پای مرغ سرشار از منیزیم، کلسیم و فسفر است، همین عامل باعث بازسازی پوست، از بین رفتن چین و چروک پوست، تقویت سیستم ایمنی، تسریع زخم ها، سلامت لثه ها، جلوگیری از شکستگی، مانع بروز پوکی استخوان، کمک به رشد قد کودکان و تقویت عروق خونی خواهد شد.

هر ۱۰۰ گرم پای مرغ دارای ۲۱۵ عدد کالری بوده که چربی‌ها و کلسترول، بیشترین سهم کالری آن را تشکیل خواهند داد.

باید دانست که به طور متوسط هر یک عدد پای مرغ حدود ۳۰ گرم وزن و ۷۳ کالری داشته که ۴۵ کالری آن را چربی ایجاد می‌کند.

 

پای مرغ

 

فواید مصرف پای مرغ

۱- بهترین درمان برای پوکی استخوان

۲- بهترین درمان برای بیماری راشیتیسم

۳- از پوسیدگی مفصل‌ها و غضروف‌های بدن جلوگیری می‌کند

۴- بهترین پیشگیری و درمان صدای مفاصل در حال فرسایش

۵- جایگزینی مناسب برای قرص‌های غضروف ساز اروپایی و آمریکایی

۶- مناسب برای درمان سرماخوردگی و ضعف شدید

۷- کمکی برای رشد بهتر کودک و نوجوان

۸- منبع گلوکزامین و سولفات کندورایتین

۹- ترمیم کننده شکستگی استخوان

۱۰- بهبود دهنده کمر درد یا دیسک کمر

افرادی که مبتلا به چربی خون و کلسترول بالا هستند باید هنگام خوردن این عصاره مقداری آب لیموترش و یا آب غوره به غذای خود اضافه کنند.

پای مرغ دارای کلسیم، ویتامین‌D و ژلاتین فراوانی است که برای درمان آرتروز، روماتیسم و شکستگی استخوان‌ها بسیار توصیه می‌شود.

بدن توانایی تولید ویتامین ها، مواد معدنی و حیاتی مورد نیاز را ندارد، اما با استفاده از پای مرغ می‌توانید این مواد را تأمین کنید.

طبق توصیه پزشکان و متخصصان ، استفاده از عصاره پای مرغ در سوپ بسیار مفید است. از این فرآورده می‌توان در درمان و ترمیم نکروز استفاده کرد.

پای مرغ به علت وجود ترکیباتی از جمله ویتامین A که حاوی رتینول، آلفا، بتاکاروتن و لیکوپن بوده، برای تقویت بینایی مفید است.

به دلیل ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در مرغ استفاده از آن موجب پیشگیری از اختلالات پوستی و در نتیجه شفاف شدن پوست می‌شود.

مصرف پای مرغ بدون کندن پوست آن بسیار در درمان افسردگی و اضطراب مؤثر است، همچنین باعث تقویت سیستم گوارشی شده و از ریزش مو و سفید شدن آن‌ جلوگیری می‌کند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top