امروز: پنج شنبه, ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 8 شعبان 1446 | 2025-02-06
کد خبر: 26960 |
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۷ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

ستاد فرماندهی مرکزی نیروهای آمریکایی در غرب آسیا با انتشار ویدیویی سیاه و سفید در حساب کاربری توییترش مدعی توقیف یک نفت کش از سوی ایران شد.

به گزارش کرج رسا به نقل از ایسنا، سنتکام مرکز فرماندهی نیروهای تروریستی آمریکایی در غرب آسیا با انتشار ویدیویی سیاه و سفید در صفحه توییترش مدعی شد: نیروهای نظامی ایران شامل دو قایق و یک هلیکوپتر “sea king” در آب های بین المللی یک کشتی به نام wila را توقیف کرده و به عرشه آن وارد شدند.

بر اساس این گزارش، همچنین خبرگزاری آسوشیتد پرس مطرح کرد که این ویدیوی سیاه و سفید منتشر شده از سوی سنتکام نشان می دهد نیروهای ویژه از یک هلیکوپتر به نفتکش MV Wila فرود می آیند که آخرین موقعیتش در خارج از ساحل شرقی امارات متحده عربی و نزدیک به شهر خورفکان بوده است .

آسوشیتد پرس به نقل از یک مقام ارتش آمریکا مدعی شد که قایق نیروی دریای ایرانی به عرشه نفت کشی با پرچم لیبریا در تنگه هرمز وارد شده و برای مدت کوتاهی آن را توقیف کرده است.

این خبرگزاری به نقل از این مقام که می خواست نامش فاش نشود، افزود: قایق نیروی دریایی ایرانی این نفت کش را پیش از آن که روز چهارشنبه آزاد کند به مدت تقریبا پنج ساعت توقیف کرده بود و کشتی wila هیچ گونه درخواست کمکی را پیش از توقیف، در حین آن و پس از آن مطرح نکرد.

ادعای سنتکام و این مقام ارتش آمریکا در پی این مطرح می شود که مقامات رسمی ایران هنوز این خبر را رد یا تایید نکرده اند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top