امروز: جمعه, ۲۶ شهریور ۱۴۰۰ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 10 صفر 1443 | 2021-09-17
کد خبر: 60573 |
تاریخ انتشار : ۲۶ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۵ |
377 بازدید
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

اولگا کوروروا متخصص تغذیه خوردن خربزه برای برخی افراد را مضر می داند.

به گزارش کرج رسا به نقل از اسپوتنیک، اولگا کورورگوا، متخصص تغذیه در گزارشی می نویسد که چه کسانی نباید خربزه بخورند.

وی نوشت: “خربزه با وجود کالری کمی که دارد به خوبی هضم می شود: حدود ۳۵ کیلو کالری در ۱۰۰ گرم خربزه وجود دارد. خربزه را نباید با معده خالی یا با غذای دیگر یا با میوه دیگر خورد، زیرا باعث ایجاد گاز یا اسهال می شود.” اولگا کوروروا گفت: بهترین گزینه این است که یک ساعت بعد از غذا، خربزه بخورید.

به گفته متخصص تغذیه، در صورت تشدید پانکراتیت حاد (التهاب لوزالمعده.)، کوله سیستیت (التهاب کیسه صفرا)، زخم معده، باید از خوردن خربزه اجتناب شود.

 

 

این متخصص هشدار داد: “از آنجا که خربزه به عنوان یک ملین ملایم عمل می کند، در صورت بروز هرگونه اختلال در کار روده ها نیازی به مصرف آن نیست: این محصول می تواند مشکلات روده را تشدید کند.”

خربزه حاوی ویتامین C بیشتری نسبت به هندوانه است. صد گرم خربزه حاوی حدود ۳۶ میلی گرم ویتامین C است، در حالی که هندوانه حاوی حدود هشت میلی گرم است. این بدان معنی است که شما برای تأمین نیاز روزانه اسید اسکوربیک ، که برای بزرگسالان ۷۰-۱۰۰ میلی گرم است ، فقط ۲۰۰ گرم خربزه بخورید برای بدن کافی است. ویتامین C نه تنها برای ایمنی مهم است و اثر مفیدی روی پوست دارد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top