امروز: سه شنبه, ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 13 شعبان 1446 | 2025-02-11
کد خبر: 24550 |
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۶ |
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان البرز گفت: با ایجاد و بهره برداری از باغ موزه دفاع مقدس توسط بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس و با همکاری شهرداری کرج و استانداری البرز در پارک جهان نمای کرج دیگر نیاز به اعزام گردشگران دفاع مقدس به مناطق جنگی غرب و جنوب نیست و خود این موزه می تواند جاذبه ای بسیار عالی برای معرفی مناطق عملیاتی و اماکن خاص دوران دفاع مقدس باشد.

به گزارش کرج رسا، فریدون محمدی مدیرکل میراث فرهنگی البرز ظهر امروز ۱۹ تیر ماه ۹۹ در حاشیه نشست مشترک با سردار اسلامی مدیرکل حفظ و نشر آثار دفاع مقدس استان البرز از جهش این استان در حوزه گردشگری با بهره برداری از باغ موزه دفاع مقدس این استان خبر داد و گفت: «نگاه ما به باغ موزه دفاع مقدس در کنار ارزش های بسیار والای فرهنگی و اعتقادی با توجه به وظایف و چشم انداز های سازمانی نگاهی گردشگری است.»

فریدون محمدی با تاکید بر اینکه امروز حفظ و نشر عقاید ، دستاوردها و همچنین افکار و افعال رزمندگان و مدافعان از حریم کشور ایران در هشت سال دفاع مقدس یک وظیفه همگانی و عمومی است گفت: «خواندن خاطرات رزمندگان دفاع مقدس، دیدن تصاویر ضبط شده از آن دوران و یا مشاهده یادگاران زنده دفاع همیشه جاودان مقدس تاثیری شگرف در اعمال و رفتار امروز ایرانیان می تواند داشته باشد و این یک امر مهم و حائز اهمیت است که میراث فرهنگی نیز با توجه به نقش پر رنگ خود در ثبت ، حفظ و حراست از آثار فرهنگی و تاریخی می‌تواند در این زمینه تاثیرگذار باشد.»

وی در ادامه با اشاره به لزوم ایجاد باغ موزه دفاع مقدس در مناطقی همچون البرز افزود: «جای‌جای مناطقی مانند خوزستان ، ایلام و کرمانشاه خود موزه گویا و زنده دفاع مقدس اند اما مناطقی چون البرز به جهت دوری از خط مقدم و مظاهر به جا مانده از جنگ تحمیلی نیازی اساسی به ایجاد باغ موزه دفاع مقدس برای آشنایی نسل های امروزی با واقعیت ها و رشادتهای فرزندان این سرزمین در آن برهه حساس از تاریخ دارند.»

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان البرز با بیان اینکه البرز برخلاف داشته های ذهنی برخی نقشی بسیار پررنگ و با اهمیت در جریان هشت سال دفاع مقدس داشته است اضافه کرد: «امروز با ایجاد و بهره برداری از باغ موزه دفاع مقدس توسط بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس و با همکاری شهرداری کرج و استانداری البرز در پارک جهان نمای کرج دیگر نیاز به اعزام گردشگران دفاع مقدس به مناطق جنگی غرب و جنوب نیست و خود این موزه می تواند جاذبه ای بسیار عالی برای معرفی مناطق عملیاتی و اماکن خاص دوران دفاع مقدس باشد.»

وی با اشاره به اینکه دفاع مقدس میراث جاودان این کشور است ادامه داد: «هم اکنون اقدامات اولیه و جمع آوری اسناد برای پیگیری ثبت معنوی کارنامه ایثار و شهادت استان البرز درباره افتخارات شهدای معظم لشکر۱۰ سید الشهداء در فهرست آثار ملی کشور در حال انجام است و البته پس بهره‌ برداری از این مجموعه فاخر فرهنگی ، اداره‌کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان البرز قطعاً برای ثبت باغ موزه دفاع مقدس استان به عنوان یک اثر ماندگار معنوی در فهرست آثار ملی کشور نیز اقدام می کند.»

 

 

روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top