امروز: سه شنبه, ۲۵ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 15 رجب 1446 | 2025-01-14

بزرگترین رویداد بلاگری استان البرز به همت جمعی از دستگاه های اجرایی استان البرز در سالن همایش های مجتمع فرهنگی ورزشی میلاد با حضور گسترده ی بلاگرها و اینفلوئنسرهای استان برگزار شد.

به گزارش کرج رسا، عصر امروز (چهارشنبه ۱۹ دی) بزرگترین رویداد بلاگری استان البرز به همت جمعی از دستگاه های اجرایی استان البرز در سالن همایش های مجتمع فرهنگی ورزشی میلاد با حضور گسترده ی بلاگرها، اینفلوئنسرها، ادمین های صفحات پرمخاطب کرجی و مدیرانی از پلیس فتا، مدیرکل ارشاد، رئیس حوزه هنری و معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز برگزار شد.

حاشیه نگاری خبرنگار کرج رسا

با ورود به سالن با صحنه ای بی بدیل مواجه گردیدم؛ صحنه ای که شاید به ندرت تکرار شود؛ حضور تمامی بلاگرهای موفق البرز زیر یک سقف !

 

 

پس از ثبت حضور توسط مدعوین و یک پذیرایی مختصر در لابی، حاضرین برای آغاز این مراسم به سالن اصلی فراخوانده شدند و انصافا با نظم و سرعتی بلا وصف که در همایش های بزرگ کمتر دیده می شود همه بر صندلی های خود مستقر شده و با نواخته شدن سرود ملی ایران، بزرگترین رویداد بلاگری استان البرز آغاز شد و “داودی” گوینده ی رادیو با صدایی دلنشین با قرائت جمله ای آرامشبخش سکان هدایت این رویداد را به دست گرفت و ضمن شوخی فوتبالی با افراد حاضر، فضا را تا حد زیادی تلطیف داد.

 

بزرگترین رویداد بلاگری استان البرز

 

در ادامه ی مراسم “ارسلان رنجبر” هنرمند حوزه ی تئاتر و بلاگر میلیونی به روی صحنه آمد و با اجرای نمایشی طنز که با دعوت از ۳ بلاگر از میان میهمانان انجام گرفت، با استقبال گسترده ای روبرو شد تا حدی که برخی از بلاگرها با استوری کردن، این نمایش را دنبال کننده های خود به اشتراک گذاشتند.

 

 

ایجاد خانه بلاگر در استان البرز

دکتر “محمدجواد کاظمینی” مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز در ادامه این رویداد بر روی سن حاضر شد و میکروفن بدست و قدم زنان با شیوه ای نوین به سخنرانی پرداخت که در نوع خود نوآوری جالبی بود؛ وی ضمن خیر مقدم به حاضرین؛ با برشمردن قدمت تاریخی استان نظیر منطقه آتشگاه، دارا بودن مناطق گردشگری نظیر جاده چالوس و … گفت: البرز با توجه به کمترین مساحت در نقشه ایران اسلامی، در عین حال استانی با توانمندی ها، قابلیت ها و پتانسیل های بالا نیازمند توجه و اقدامات بیشتر برای شناخته شدن و هم افزایی برای گذر از چالش های پیش رو هست که در این مسیر فعالان فضای مجازی می توانند با تولید محتوا، کمک شایانی داشته باشند.

 

 

وی با گریزی به سالها فعالیت در عرصه اجتماعی و فرهنگی، گفت: استان البرز دچار برخی آسیب های اجتماعی نظیر اعتیاد، طلاق و .. است و بهترین راهکار برای پیشگیری و مقابله با آسیب های اجتماعی در جامعه، آموزش و یادگیری مهارتهای زندگی است که این مهم با کمک فعالان حوزه ی بلاگری و اینفلوئنسری در کنار دستگاههای مسئول می توان بسیاری از معضلات فرهنگی و اجتماعی را به مردم شناساند و در کاهش این آسیب ها تلاش نمود.

 

 

دکتر کاظمینی در ادامه با طرح پیشنهاد “خانه بلاگر” در استان البرز گفت: با ایجاد چنین فضایی می توان با هم افزایی و مشارکت بلاگرها و اینفلوئنسرها ضمن ایجاد نشاط در جامعه، برای شناساندن قابلیت های بالقوه ی استان و همچنین “رسیدگی به مشکلات صنفی بلاگرها و حمایت از آنان را” بهره گرفت.

“فرید نجف نیا” معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز و نویسنده ی کتاب دالان فضای مجازی گفت: فضای مجازی پنجمین حوزه نبرد و دامنه جدید جنگ نرم است که افراد سودجو با سو استفاده از این فضا به تهدید امنیت روانی افراد می‌پردازند. آموزش‌ های عمومی از طریق فضای مجازی در ارتقای سواد رسانه ای مردم موثر است و استفاده از چهره های شاخص اثرگذاری آن را بیشتر خواهد نمود.

 

 

در ادامه ی  بزرگترین رویداد بلاگری استان البرز، دکتر سیدعلی موسوی استاد دانشگاه و نویسنده ی کتب “صنعت اینفلوئنسری” ، “مهندسی اجتماعی” ، “انقلاب هشتک ها” و “اصول آموزش سواد رسانه ای به کودکان” در خصوص فضای مجازی، سواد رسانه ای با ایراد سخنرانی پرداخت.

در پایان این رویداد، هدایایی به دعوت شدگان حوزه ی بلاگری استان اهدا شد که در همان ساعات اولیه برخی از بلاگرها و اینفلوئنسرها با استوری آنباکس و به اشتراک گذاشتن آن با مخاطبین خویش از “ارزش فرهنگی و معنوی بالای این هدایا پرده برداشتند؛ هدایایی نظیر دیوان حافظ، قطعه ی متبرک از فرش آستان امام رضا (ع) و نگین متبرک حرم سید الشهدا علیه السلام …

 

توضیحات جالب یکی از بلاگرها در خصوص این هدیه ی ارزشمند. البته برای بعضی ها سنگ حرم امام حسین علیه السلام بوده است

 

 

 

+ بیشتر ببینید؛ گزارش تصویری؛ حضور بلاگرهای موفق البرز زیر یک سقف!

بعنوان خبرنگار با تجربه ۱۵ ساله عرصه خبر در البرز به جرات میتوانم بگویم؛ رویداد امروز در البرز به معنای واقعی بزرگ بود؛ بزرگ از لحاظ وسعت حضور افراد مشهور در زیر یک سقف و نظم و ترتیب برنامه چه از سوی برگزار کنندگان و چه دعوت شدگان که این تعامل و فرهنگ رفتاری، فارغ از دنیای مجازی در دنیایی حقیقی رخ داد.

 

 

این روایت ادامه داره…

 

بلاگر و اینفلوئنسر چه تفاوتی دارند؟

یک فرد بلاگر و اینفلوئنسر هر دو کار تولید محتوا را انجام می‌دهند. هر دو سعی می‌کنند با دادن اطلاعات به کاربران و جلب توجه آنان برای خود طرفدارانی پیدا کنند. اما بلاگر در یک حوزۀ خاص مهارت داشته و در حال یاد دادن آن به مخاطبین خود است. به عنوان مثال فردی را در نظر بگیرید که در حوزۀ گردشگری مهارت دارد و در حال معرفی مکان های تفریحی و جذاب به فالوورهای خود در اینستاگرام می‌باشد. به همین جهت می‌توان گفت که یک بلاگر واقعی دائم در حال یادگیری و یاد دادن است؛ چرا که مردم به واسطه دانشی که به آن‌ها ارائه می‌شود او را دنبال می‌کنند.

حال برویم سراغ سؤال اینفلوئنسر کیست؟ ولی ابتدا بررسی کنیم ببینیم خود کلمه اینفلوئنسر به چه معناست. کلمه Influencer در زبان فارسی به معنی «تأثیرگذار» است و به طور کلی به کسی گفته می‌شود که قدرت تأثیرگذاری بر نظر دیگران و هدایت افکار آن‌ها را بر عهده دارد. همچنین اینفلوئنسرها از شبکه‌های اجتماعی مختلف مانند اینستاگرام، یوتیوب برای ایجاد انگیزه در طرفداران خود به منظور خرید محصولات نیز استفاده می‌کنند.

 

 

بردیا گودرزی / کرج رسا

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top