امروز: پنج شنبه, ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 8 شعبان 1446 | 2025-02-06
کد خبر: 24781 |
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۶ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

به دنبال اجرای عملیات لوله گذاری گاز پروژه سرمایه گذاری پوریا در شهر جدید هشتگرد که در حین عملیات به خط اصلی توزیع آب این منطقه آسیب زد، جریان آب ۴۰۰۰ واحد به مدت ۱۰ ساعت قطع شد.

به گزارش کرج رسا، مهندس علیرضا آشوری مدیر آبفای شهر جدید هشتگرد گفت: شکستگی خط اصلی توزیع آب ضلع جنوبی فاز ۷ شهر جدید هشتگرد با ابداع وتولید قطعه جدید توسط سرپرست واحد حوادث این شهر پس از ۱۰ ساعت قطعی آب، تعمیر شد.

وی افزود: قطر خط مذکور ۲۸۰ میلی متر از جنس پلی اتلین است که در بین لوله های موجود در کشور، از نظر سایز متفاوت و خاص است و به همین دلیل قطعه واتصالات آن درشرایط فعلی به سختی یافت می شود.

 

 

وی ادامه داد: این خط در سالهای قبل توسط شرکت عمران شهر جدید اجرا شده بود و برای تعمیر آن با ابتکار سرپرست واحد حوادث آبفای شهر جدید و تلاش سخت کوشانه عوامل آبفا، نقطه ای به طول ۱۰۰ سانتی متر به قط ۲۵۰ میلی متر با اتصال ساکت و دو سر جوش فلنج دار طراحی و در محل شکستگی نصب شد.

وی در پایان با عذر خواهی از مشکل به وجود آمده برای ساکنان شهر جدید هشتگرد از صبر و تحمل ۱۰ ساعته ایشان تشکر کرد.

خاطرنشان می شود این حادثه در روز دوشنبه ۲۳ تیر موجب قطع آب ۴۰۰۰ خانوار از ساعت ۱۴ تا ۲۴ شده بود.

 

روابط عمومی آبفای البرز

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top