امروز: سه شنبه, ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 13 شعبان 1446 | 2025-02-11
کد خبر: 24890 |
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۴ |
۰
| 7
ارسال به دوستان
پ

مدیرکل استاندارد البرز اعلام کرد که طرح ضربتی نظارت بر ترازوهای موجود در طلا فروشی های استان باهدف پیشگیری از نقص فنی و کم فروشی آغاز شد.

فتانه شکرالهی روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: در جریان بازرسی ها برچسب گواهی کالیبراسیون به ترازوهای بدون نقص الصاق می شود.

وی تصریح کرد در صورتی که ترازو ها مغایر با استاندارد در مغازه های کسبه طلا فروش مشاهده شود بلافاصله از ادامه فعالیت این کسبه جلوگیری خواهد شد.

وی افزود: اگر ترازوهای اشاره شده قابلیت اصلاح داشته باشد تعمیر و در غیر این صورت از چرخه حذف خواهند شد.

مدیرکل استاندارد استان البرز گفت: سال گذشته در مجموع حدود ۵۰۰ ترازوی طلافروشی ها مورد بازرسی قرار گرفته است.

سازمان استاندارد افزون بر نظارت کیفی بر محصولات مختلف داخلی و واردات ، بخشی از خدمات مانند ترازوها و بالابرها را زیر نظارت فنی دارد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top