فلفل تند خلط آور است و میتواند به افرادی که دچار سرفههای شدید و یا بیماریهای قلبی و عروقی هستند، کمک کند.
به گزارش کرج رسا، فلفل سرشار از ویتامین C است که مقادیر زیادی آنتی اکسیدان دارد و برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است همچنین این ادویه سلامت بدن را تضمین میکند.
مصرف فلفل قرمز نه تنها سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد؛ بلکه به هضم غذا نیز کمک میکند؛ همچنین این گیاه ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی را هم کاهش میدهد.
افراد زمانی که به سرماخوردگی دچار میشوند باید با بالا بردن سوخت و ساز بدنشان سموم را دفع کنند تا زودتر به بهبودی کامل برسند. مصرف فلفل قرمز با دوز بالا اثر مفید و سریعی دارد. منظور از دوز بالا در حدود ۶۰۰ میلی گرم تا یک گرم است.
با مصرف فلفل قرمز با دوز بالا افراد سریعتر به بهبود کامل میرسند. برای تسکین سرفههای شدید و در بیرون انداختن خلط سینه بسیار کمک میکند و در نتیجه سرفه رفع میشود. فلفل قرمز یک ماده ضد عفونی کننده است .
این ماده غذایی، حاوی کالری بسیار کمی است، به همین دلیل در بین افرادی که رژیم میگیرند طرفدار زیادی دارد؛ فلفل قرمز علاوه برداشتن خاصیت ضدسرطانی به میزان چشمگیری حاوی فیبر است که در حفظ سلامت بدن موثر است.
انواع فلفل چه از نوع تند وچه شیرین، حاوی ترکیباتی هستند که دمای بدن را به میزان چشمگیری بالا میبرند و مصرف اکسیژن را بعد از ۲۰ دقیقه به حداکثر میرسانند؛ این یک خبر بسیار خوشحال کننده است چرا که بدن، کالری بیشتری میسوزاند و به کاهش وزن کمک بسیاری میکند.
همانطور که گفته شد در فلفل قرمز مادهای به نام کپسایسین وجود داره که این ماده برای پیشگیری از سرطان پروستات موثر است. فلفل قرمز با توجه به تندی آن دارای ویتامین C است و که یک ماده ضد سرطان است.
افرادی که دچار بیماریهای اعصاب هستند مصرف فلفل قرمز را به حداقل برسانند؛ مصرف بیش از حد آن در سیستم گوارش افراد، آلرژی ایجاد میکند.
خوردن فلفل قرمز میتواند یک مشکل بزرگ را برای افراد مبتلا به سندرم روده و یا کسانی که در حال حاضر از سوزش سر دل حتی به صورت مزمن رنج میبرند فراهم سازد.
این گیاه بهتر است در دوره بارداری و تا چند ماه بعد از زایمان مصرف نشود زیرا نوزادان چند ماه پس از تولد به تدریج از رشد بهتری از دستگاه گوارش برخوردار شده و قدرت هضم این قبیل موادغذایی منتقل شده از شیر مادر را پیدا میکنند.
اشخاصی که دارای مزاج گرم هستند نباید فلفل قرمز تند مصرف کنند زیرا کاپسیسین یک ماده فعال در فلفل است که موجب التهاب بافتی میشود و اگر به مقدار زیاد استفاده شود میتواند به لایه مخاطی معده و روده آسیب جدی وارد کند.
-
برچسب ها:
- خواص فلفل قرمز
- فلفل قرمز
- کپسایسین
آخرین اخبار
پربیننده ترین های
-
جریمه ۷۲ میلیارد ریالی برای شرکت مختلف ارزی در البرز
جریمه ۷۲ میلیارد ریالی برای شرکت مختلف ارزی در البرز
-
هوای البرز سه شنبه بهتر میشود/ هشدار به بیماران قلبی
هوای البرز سه شنبه بهتر میشود/ هشدار به بیماران قلبی
-
کشف محموله قطعات دوربین مداربسته قاچاق در ساوجبلاغ
کشف محموله قطعات دوربین مداربسته قاچاق در ساوجبلاغ
-
دستگیری سارقان لوازم خودرو با ۶۵ فقره سرقت در هشتگرد
دستگیری سارقان لوازم خودرو با ۶۵ فقره سرقت در هشتگرد
-
مدارس ابتدایی و متوسطهٔ اول استان البرز، روز دوشنبه غیرحضوری شد
مدارس ابتدایی و متوسطهٔ اول استان البرز، روز دوشنبه غیرحضوری شد
-
حکم اعدام برای کارگردان جوان به جرم آزار جنسی دختران دانش آموز
حکم اعدام برای کارگردان جوان به جرم آزار جنسی دختران دانش آموز
-
آلودگی هوا و آنفلوآنزا ۲۰ درصد مراجعه به مراکز درمانی البرز را افزایش داد
آلودگی هوا و آنفلوآنزا ۲۰ درصد مراجعه به مراکز درمانی البرز را افزایش داد
-
آموزش در مدارس ابتدایی البرز به جز طالقان غیرحضوری شد
آموزش در مدارس ابتدایی البرز به جز طالقان غیرحضوری شد
-
آزادسازی ۲۴۵ هکتار از اراضی ماهدشت/ تخریب چهار مشاور املاک غیرمجاز
آزادسازی ۲۴۵ هکتار از اراضی ماهدشت/ تخریب چهار مشاور املاک غیرمجاز
-
حکم اعدام پدر کثیف تایید شد | آزار دختر نوجوان از ۱۰ سالگی
حکم اعدام پدر کثیف تایید شد | آزار دختر نوجوان از ۱۰ سالگی
-
مراسم بزرگداشت استاد رحیم رشتچی در کرج برگزار شد + عکس
مراسم بزرگداشت استاد رحیم رشتچی در کرج برگزار شد + عکس
-
۸۰ درصد فضای سبز کرج زیر پوشش آبیاری پسابی قرار گرفت
۸۰ درصد فضای سبز کرج زیر پوشش آبیاری پسابی قرار گرفت
-
دلهره های شبانه تولد سنگین ترین نوزاد ایرانی + تصاویر
دلهره های شبانه تولد سنگین ترین نوزاد ایرانی + تصاویر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.