امروز: چهارشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 7 شعبان 1446 | 2025-02-05
کد خبر: 8728 |
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۸:۰۸ |
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

منو کافی‌شاپ‌ ها معمولا لیست بلند بالایی است از انواع نوشیدنی‌، آن هم با اسم‌های عجیب‌. در اغلب موارد هم نتیجه سفارشمان مطابق با ذائقه ما نیست. در این مطلب روش تهیه خانگی ماکیاتو آمده است.

اغلب ما وقتی به کافی‌شاپ می‌رویم و در منو، لیست بلند بالایی از انواع و اقسام نوشیدنی‌ را آن هم با اسم‌های عجیب‌وغریب می‌بینیم و فقط بر اساس اسم یا جذابیت ظاهری عکس نوشیدنی یکی را انتخاب می‌کنیم. نتیجه هم معمولا صد درصد مطابق با سلیقه ما نیست ولی هر مشکلی راه‌حلی دارد. این نوشیدنی‌ها را می‌توان در خانه هم با اندک امکانات موجود تهیه کرد. در این مطلب روش تهیه ماکیاتو آمده است.

بیشتر بخوانید:
 کافی‌شاپ در خانه | راهنمای کامل درست‌کردن قهوه فرانسه

کافی‌شاپ در خانه | راهنمای کامل درست‌کردن شیر نسکافه

  • مواد لازم

۲ فنجان قهوه اسپرسو
نصف فنجان شیر
کمی سیروپ (سس کارامل)

نکته: شیری که برای ماکیاتو استفاده می‌کنید بهتر است پرچرب باشد تا به شکل ریز کف کند.

شیر را روی حرارت ملایم بجوشانید تا کف کند. شیر را بعد از جوشیدن و کف کردن به آرامی در فنجان بریزید. حالا نوبت ریختن اسپرسو در فنجان است. اسپرسو را به آرامی بریزید تا کف شیر روی آن قرار گیرد. می‌توانید برای تزئین روی ماکیاتو از کف شیر و کمی شربت کارامل استفاده کنید.

  • طرز تهیه سس کارامل

برای درست کردن یک پیمانه سس کارامل، یک پیمانه عسل را با یک و نیم قاشق چایخوری طعم‌دهنده کارامل و مقداری آب جوش هم بزنید تا به صورت سسی غلیظ و یکدست دربیاید. بعد از خنک شدن در یخچال نگهداری کنید.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top