امروز: چهارشنبه, ۶ مرداد ۱۴۰۰ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 19 ذو الحجة 1442 | 2021-07-28
کد خبر: 58555 |
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۳ |
114 بازدید
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

در این مطلب به یکی از غذاهای محلی خوشمزه مخصوص شیراز با عنوان کوفته شیرازی می پردازیم. در ادامه مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده ٣٠٠ گرم

هویج ٢ عدد

ارد نخودچی به مقدار نیاز

نمک و فلفل و زردچوبه هرکدام به مقدار نیاز

مواد میانی کوفته

مغز گردو ١۵٠ گرم

پیاز ٢ عدد

کشمش ١٠٠ گرم

آلو بخارا بدون هسته مقدار کمی

نعنا خشک خیلی کم

زعفران دم کرده به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته شیرازی

پیاز رو رنده میکنیم و به گوشت چرخکرده اضافه میکنیم بعد هویج رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم و ورز میدیم.

آرد نخودچی رو کم کم اضافه میکنیم و با همه مواد خوب ورز میدیم

نکته مهم؛ برای جلوگیری از ترک و وا رفتن کوفته ها ارد نخودچی رو کم کم اضافه میکنیم و مهم تر از همه ورز دادن هست که مواد رو خوب ورز میدیم

یک دونه پیاز رو داخل قابلمه ریز خرد میکنیم و با کمی روغن مایع سرخ میکنیم و بعد نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم بعد نعنا خشک رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم و آب را اضافه میکنیم

این کار رو باید با سرعت انجام بدیم تا نعنا نسوزه و از تلخ شدنش جلوگیری کنیم

 

 

حالا به سراغ کوفته ها میریم پیازهای سرخ شده ی وسط کوفته را درون سبد قرار میدیم تا روغن اضافی آن از بین بره بعد از کوفته ها به اندازه ی هلو بر میداریم و اونا رو را با دست گرد میکنیم و کمی فشار میدیم از مواد میانی کوفته

( گردو، پیاز تفت داده شده، کشمش ،الو بدون هسته )

مقداری از هر کدام وسط اونا میگذاریم و لبه های گوشت رو بالا میاریم و روی مواد میانی رو خوب می پوشونیم بعد گردش میکنیم و کنار میگذاریم

زمانی که تمام کوفته ها آماده شد و سس کوفته جوش اومد کوفته ها را یکی یکی و به آرومی داخل سس قرار میدیم ….

سس کوفته بهتره که اندازه باشه که روی کوفته ها رو بپوشونیم و اجازه بدیم سس کوفته باز بجوشه و بعد زیر شعله را کم میکنیم تا به آرامی بپزند

کوفته شیرازی ما آماده هست

نوش جان 😍😍

 

 

تهیه و تنظیم: سارا شیبانی

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top