سالاد قارچ یکی از انواع سالادهای خوشمزه و جدید ایرانی است که شباهت هایی به سالاد پرطرفدار الویه دارد.
این سالاد را علاوه بر اینکه می توانید مانند انواع سالاد فصل در کنار غذا سرو کنید ، می توانید به عنوان یک غذای کامل هم از آن استفاده کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد قارچ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد قارچ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی جدید سالاد قارچ با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
کره ۵۰ گرم
خیار شور ۴ عدد
قارچ مجلسی ۸ عدد
لیمو ترش تازه ۱ عدد
سیب زمینی آب پز ۲ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه سالاد قارچ
برای تهیه سالاد قارچ مجلسی ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط هم دما و در نتیجه نرم شود. در مرحله بعدی سیب زمینی ها را در قابلمه ای می گذاریم و روی آنها چند لیوان آب می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آبپز شوند.
دقت خیلی نباید پخته شوند که زمان خرد کردن له شوند. آنگاه قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم دقت کنید خیلی ریز نکنید که در سالاد مشخص نباشند.
کره را در تابه ای قرار می دهیم و روی حرارت خیلی ملایم می گذاریم تا ذوب شود و قارچ ها را داخل کره می ریزیم و تفت می دهیم و حرارت را بیشتر می کنیم تا آب قارچ ها تبخیر شود و تابه را از روی حرارت برمی داریم.
خیار شورها را به صورت نگینی خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم و قارچ ها را نیز به آن می افزاییم. سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به صورت مربع های متوسط خرد می کنیم و به مواد سالاد اضافه می کنیم.
سپس در کاسه ای سس مایونز را می ریزیم و روغن زیتون، فلفل سیاه ، نمک را به آن می افزاییم و لیمو را از وسط نصف می کنیم و هسته های داخل آن را بیرون می آوریم و با دست آب را محکم می گیریم و روی مواد سس می ریزیم
و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا سس یکدست شود و روی مواد خرد شده می ریزیم و مواد را مخلوط می کنیم تا سس کاملا بخورد مواد سالاد برود و روی سالاد را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.
پارسی دی
-
برچسب ها:
- سالاد
- سالاد قارچ
- قارچ
آخرین اخبار
پربیننده ترین های
-
فعالیت ۲۵۰ تیم نظارتی بهداشتی، دارویی و غذایی در البرز
فعالیت ۲۵۰ تیم نظارتی بهداشتی، دارویی و غذایی در البرز
-
برگزاری کنکور دو بار در سال لغو شد/ آزمون ۱۴۰۵ یکبار برگزار میشود
برگزاری کنکور دو بار در سال لغو شد/ آزمون ۱۴۰۵ یکبار برگزار میشود
-
موبایل و لپ تاپ دانشجویان از ۱۵ فروردین بیمه میشود
موبایل و لپ تاپ دانشجویان از ۱۵ فروردین بیمه میشود
-
گره ترافیکی رجایی شهر گشوده شد / کرج کارگاه شهر کشور
گره ترافیکی رجایی شهر گشوده شد / کرج کارگاه شهر کشور
-
افزایش ساعت کاری مراکز معاینه فنی خودرو در ایام پایانی سال
افزایش ساعت کاری مراکز معاینه فنی خودرو در ایام پایانی سال
-
۱۱۴ پلاک ثبتی فردیس برای انتزاع از کرج رفع اختلاف شد
۱۱۴ پلاک ثبتی فردیس برای انتزاع از کرج رفع اختلاف شد
-
نقل و انتقال اسناد سبزرنگ با قولنامه قابل پذیرش نیست
نقل و انتقال اسناد سبزرنگ با قولنامه قابل پذیرش نیست
-
موسسه سینا و فرشتگان آسمانی؛ از یک رویا تا امیدی برای نیازمندان
موسسه سینا و فرشتگان آسمانی؛ از یک رویا تا امیدی برای نیازمندان
-
داروخانه هلال احمر البرز ۲۸ تا ۳۰ اسفند تعطیل است / ارائه خدمات در نوروز
داروخانه هلال احمر البرز ۲۸ تا ۳۰ اسفند تعطیل است / ارائه خدمات در نوروز
-
لیگ بسکتبال نوجوانان دختر البرز به کار خود پایان داد
لیگ بسکتبال نوجوانان دختر البرز به کار خود پایان داد
-
آغاز توزیع ۱۷۲ تن میوه نوروزی در شهرستان های البرز
آغاز توزیع ۱۷۲ تن میوه نوروزی در شهرستان های البرز
-
شمارش معکوس برای افتتاح ۲ پروژه مهم ترافیکی در کرج
شمارش معکوس برای افتتاح ۲ پروژه مهم ترافیکی در کرج
-
ملت ایران در طول تاریخ نشان داده اند که ضد استکبار و استبداد هستند
ملت ایران در طول تاریخ نشان داده اند که ضد استکبار و استبداد هستند
-
برنامه حرکت قطارهای حومه ای تهران – کرج – هشتگرد – قزوین در نوروز ۱۴۰۴
برنامه حرکت قطارهای حومه ای تهران – کرج – هشتگرد – قزوین در نوروز ۱۴۰۴
-
کاهش ترافیک با اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح بلوار شهید کچویی
کاهش ترافیک با اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح بلوار شهید کچویی
-
راه اندازی جشنواره ملی چند رسانه ای «جاده های زندگی» در البرز
راه اندازی جشنواره ملی چند رسانه ای «جاده های زندگی» در البرز
-
آمادگی ۳۸ اکیپ راهداری البرز برای ارائه خدمات نوروزی
آمادگی ۳۸ اکیپ راهداری البرز برای ارائه خدمات نوروزی
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.