امروز: جمعه, ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 28 ذو الحجة 1442 | 2021-08-06
کد خبر: 57011 |
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۷:۲۴ |
260 بازدید
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

سس قارچ برای همبرگر یا هر غذای دیگری که دوست داشته باشید به سادگی قابل تهیه است و با یک بار یاد گرفتن دستور تهیه آن، دوست دارید که بارها آن را آماده کنید. در این مطلب طرز تهیه سس قارچ آموزش داده شده است.

به گزارش کرج رسا، امروز قرار است با قارچ یک سس خوشمزه با بافتی لطیف و خامه‌ای تهیه کنیم که مطمئنا عاشقش می‌شوید. طعم این سس به قدری جذاب است که می‌توانید آن را همراه با بسیاری از غذاهای سرو کنید؛ از استیک گوشت و مرغ گرفته تا بیکن سرخ شده، سیب زمینی پخته شده، شنیسل و حتی املت. همچنین این سس قارچ برای همبرگر هم گزینه بسیار مناسبی است و می‌تواند طعم برگرتان را بهتر و خوشمزه‌تر کند. پس در استفاده از این سس هیچ محدودیتی ندارید و بسته به خلاقیتتان می‌توانید آن را کنار بشقاب‌های مختلف سرو کرده و از طعم آن لذت ببرید.

این سس قارچ برای همبرگر یا هر غذای دیگری که دوست داشته باشید به سادگی قابل تهیه است و با یک بار یاد گرفتن دستور تهیه آن، دوست دارید که بارها آن را آماده کنید. این سس علاوه بر مزه همه پسندش، عطر فوق‌العاده‌ای دارد که آن را مدیون آویشن و سیری است که در تهیه‌اش به کار رفته است. اگر شما هم برای تهیه این سس وسوسه شده‌اید، وقت تلف نکنید و سریع برای درست کردن آن دست به کار شوید.

 

 

مواد لازم (برای ۴ نفر)

پیاز کوچک (خرد شده) نصف یک عدد
کره پاستوریزه دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون نصف قاشق غذاخوری
قارچ تازه ۳۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
سیر دو حبه
عصاره مرغ یا سبزیجات ۱۲۵ میلی‌لیتر
خامه ۲۵۰ میلی لیتر
پنیر پارمسان نصف فنجان
پودر آویشن دو قاشق چای‌خوری
جعفری خرد شده برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه سس قارچ برای همبرگر و پاستا ؛ یک چاشنی خامه‌ای و خوشمزه

برای تهیه یک همبرگر خوشمزه تنها دانستن نکات بهتر شدن گوشت برگر یا نان برگر نیست که مهم است؛ داشتن یک سس مخصوص به عنوان چاشنی فوت کوزه‌گری تهیه یک ساندویچ برگر خوشمزه است که ما امروز اینجا هستیم تا طرز تهیه آن را با شما به اشتراک بگذاریم.

► مرحله اول

برای شروع یک عدد پیاز کوچک را پوست بکنید و از وسط نصف کنید. نصف آن را به صورت نگینی خرد کنید. ۳۰۰ گرم قارچ را پس از شستن برش بزنید و کنار بگذارید.

► مرحله دوم

سپس دو حبه سیر را پوست بکنید و ریز خرد کنید. یک ماهیتابه بزرگ بردارید و نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و هنگامی که روغن کمی گرم شد، کره پاستوریزه را اضافه کنید تا ذوب شود. پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و به مدت سه تا پنج دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

قارچ خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. هنگامی که قارچ آب انداخت سیر را اضافه کنید و تفت دهید. سپس دو قاشق چای‌خوری آویشن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر و آویشن آزاد شود.

► مرحله سوم

اکنون عصاره مرغ یا سبزیجات را اضافه کرده و خوب هم بزنید. خامه صبحانه هم زده و نصف فنجان پنیر پارمسان را هم اضافه کنید و هم بزنید. وقتی که سس جوشید، حرارت را کم کنید و حدود پنج دقیقه دیگر صبر کنید و به هم‌زدن ادامه دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند و حجم مواد داخل ماهیتابه کاهش پیدا کند.

► مرحله آخر

وقتی که سس قارچ به غلظت مورد نظرتان رسید، مقداری از مزه آن را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل سیاه بیشتری اضافه کنید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. سس قارچ شما آماده است. می‌توانید آن را همراه انواع غذاها مثل همبرگر، استیک، پاستا وسیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. پس از سرو روی سس قارچ را با مقداری جعفری خرد شده تزئین کنید.

نکاتی برای تهیه سس قارچ

در صورتی که سس قارچ شما رقیق و از غلظت مناسبی برخوردار نبود، می‌توانید یک قاشق غذاخوری آرد را با دو قاشق غذاخوری آب یا عصاره مرغ یا سبزیجات مخلوط کنید و به سس اضافه کنید تا کمی غلیظ‌تر شود. فقط دقت کنید که این کار را پس از اضافه کردن خامه و پنیر پارمسان امتحان کنید چون خود پارمسان و خامه سس را غلیظ می‌کنند. همچنین اگر سس بسیار غلیظ شد، می‌توانید با اضافه کردن مقداری آب یا عصاره مرغ یا سبزیجات آن را رقیق کنید.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top