سمبوسه غذای پرطرفداری است که میتوانید با مواد غذایی مختلف موجود در خانه آن را تهیه کنید. در این مطلب با طرز تهیه این خوراک خوشمزه آشنا خواهیم شد.
به گزارش کرج رسا، برای تهیه سمبوسه میتوانید از مواد غذایی مختلف استفاده کنید. میتوانید آن را با سبزیهای مختلف تهیه کنید تا طعمهای متفاوتی داشته باشید. در کل معمولا سیبزمینی، پیاز و سبزیجات از مواد اصلی تشکیلدهنده این غذا هستند. در ادامه این مطلب با طرز تهیه سمبوسه این غذای خوشمزه و پرطرفدار آشنا خواهیم شد. اگر زمان پخت این غذای خوشمزه را ندارید پیشنهاد ما به شما استفاده از سمبوسههای منجمد است.
مواد لازم برای تهیه سمبوسه
سیب زمینی متوسط دو عدد
پیاز متوسط دو عدد
سبزی (گشنیز و جعفری) به مقدار لازم
روغن یا کره به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
► مرحله اول
سیب زمینی ها را خوب بشویید و آنها را درون مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا آب پز شوند. میتوانید به جای این کار سیبزمینیها را پوست بگیرید و آنها را خرد کنید و با آب بسیار کم روی حرارت قرار دهید تا با نمک بپزد. این کار باعث میشود سیبزمینی شما حالت پفکیتری پیدا کند.
► مرحله دوم
برای سبزیهای سمبوسه میتوانید با توجه به سلیقهتان سبزیهای موجود در آن را تغییر دهید. ترکیب جعفری و گشنیز از آن دسته ترکیبهای پرطرفدار است و ما تصمیم گرفتیم طرز تهیه این سمبوسه را با این سبزیها در اختیار شما قرار دهیم. میتوانید به جای آنها از ترکیب شوید و سبزیجات معطر استفاده کنید. یا حتی میتوانید از سبزی کوکو برای این کار استفاده کنید.
► مرحله سوم
مواد سمبوسه ترکیب پیاز سرخ شده، سیبزمینی پوره شده و سبزیجات خرد شده و نمک و فلفل است. آنها را پس از آماده کردن با هم ترکیب کنید و روی نان قرار دهید.
چگونه سمبوسه را بپیچیم؟
► مرحله اول
نان لواش را به صورت عمودی از وسط برش بزنید. به طوری که مستطیلی با عرض کم و طول زیاد داشته باشید. با توجه به اندازه سمبوسهای که مد نظرتان است میتوانید اندازه آن را متفاوت کنید. اگر میخواهید از این غذا به عنوان فینگر فود استفاده کنید باید اندازه نانتان را کاهش دهید.
► مرحله دوم
موادتان را گوشه نان لواش بریزید و آن را به شکل مثلث تا بزنید و همین روند را تکرار کنید تا به انتهای نان برسید. سپس نانهایی را که آماده کردهاید درون روغن سرخ کنید.
-
برچسب ها:
- آشپزی
- سمبوسه
- طرز تهیه سمبوسه
آخرین اخبار
پربیننده ترین های
-
بازدید معاون پیشگیری دامپزشکی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی البرز
بازدید معاون پیشگیری دامپزشکی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی البرز
-
آغاز به کار نوروزگاه در میان شادی و سرور اقوام ایرانی در کرج
آغاز به کار نوروزگاه در میان شادی و سرور اقوام ایرانی در کرج
-
آتش سوزی در ساختمان ۶ طبقه در کرج / ۱۰ نفر نجات یافتند
آتش سوزی در ساختمان ۶ طبقه در کرج / ۱۰ نفر نجات یافتند
-
قانون مهریه اصلاح میشود/ سقف مهریه به ۱۴ سکه کاهش مییابد
قانون مهریه اصلاح میشود/ سقف مهریه به ۱۴ سکه کاهش مییابد
-
توضیحات سخنگوی سازمان ثبت اسناد درباره تعیین تکلیف املاک و اراضی فاقد سند
توضیحات سخنگوی سازمان ثبت اسناد درباره تعیین تکلیف املاک و اراضی فاقد سند
-
توزیع میوه تنظیم بازار و مرغ دولتی شب عید در ماهدشت
توزیع میوه تنظیم بازار و مرغ دولتی شب عید در ماهدشت
-
بهسازی معابر سطح شهر بر اساس اولویت بندی و برنامه ریزی انجام می شود
بهسازی معابر سطح شهر بر اساس اولویت بندی و برنامه ریزی انجام می شود
-
پیگیری افزایش یک ایستگاه جدید به سازمان آتش نشانی ماهدشت
پیگیری افزایش یک ایستگاه جدید به سازمان آتش نشانی ماهدشت
-
جشنواره استانی چلچراغ حکمت به میزبانی فردیس برگزار میشود
جشنواره استانی چلچراغ حکمت به میزبانی فردیس برگزار میشود
-
فعالیت ۲۵۰ تیم نظارتی بهداشتی، دارویی و غذایی در البرز
فعالیت ۲۵۰ تیم نظارتی بهداشتی، دارویی و غذایی در البرز
-
برگزاری کنکور دو بار در سال لغو شد/ آزمون ۱۴۰۵ یکبار برگزار میشود
برگزاری کنکور دو بار در سال لغو شد/ آزمون ۱۴۰۵ یکبار برگزار میشود
-
موبایل و لپ تاپ دانشجویان از ۱۵ فروردین بیمه میشود
موبایل و لپ تاپ دانشجویان از ۱۵ فروردین بیمه میشود
-
گره ترافیکی رجایی شهر گشوده شد / کرج کارگاه شهر کشور
گره ترافیکی رجایی شهر گشوده شد / کرج کارگاه شهر کشور
-
افزایش ساعت کاری مراکز معاینه فنی خودرو در ایام پایانی سال
افزایش ساعت کاری مراکز معاینه فنی خودرو در ایام پایانی سال
-
۱۱۴ پلاک ثبتی فردیس برای انتزاع از کرج رفع اختلاف شد
۱۱۴ پلاک ثبتی فردیس برای انتزاع از کرج رفع اختلاف شد
-
نقل و انتقال اسناد سبزرنگ با قولنامه قابل پذیرش نیست
نقل و انتقال اسناد سبزرنگ با قولنامه قابل پذیرش نیست
-
موسسه سینا و فرشتگان آسمانی؛ از یک رویا تا امیدی برای نیازمندان
موسسه سینا و فرشتگان آسمانی؛ از یک رویا تا امیدی برای نیازمندان
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.