امروز: چهارشنبه, ۶ مرداد ۱۴۰۰ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 19 ذو الحجة 1442 | 2021-07-28
کد خبر: 59370 |
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۰ |
25 بازدید
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

مسقطی جزو شیرینی‌ های خوشمزه است و فقط کافی است یک‌ بار در خانه مسقطی درست کنیم تا طرفدار آن شویم. در این مطلب طرز تهیه مسقطی خانگی آموزش داده شده است.

به گزارش کرج رسا، مسقطی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و برشی است. این شیرینی خوشمزه سوغاتی چند شهر ایران از جمله شیراز، بندرعباس، فین، کازرون، سیرجان، لار و گراش است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه مسقطی شیرازی را به صورت خانگی به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه مسقطی شیرازی

نشاسته نصف پیمانه

آب هفت پیمانه

شکر سه پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

خلال بادام به مقدار لازم

خلال پسته به مقدار لازم

زعفران آب کرده به مقدار لازم

گلاب چهار قاشق غذاخوری

هل به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه مسقطی شیرازی

مرحله اول

ابتدا نشاسته را با ۲ پیمانه آب سرد حل می کنیم. سپس ۵ پیمانه آب باقیمانده را با ۲ پیمانه شکر و نصف پیمانه روغن مایع مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا محلول به جوش آید. در ادامه نشاسته را از صافی عبور داده و داخل محلول در حال جوش بریزید و دائم هم بزنید تا غلظت فرنی را به دست آورد.

مرحله دوم

صبر کنید تا این مواد با حرارت کم بجوشند و هر از گاهی با قاشق چوبی مواد را خوب هم بزنید.

مرحله سوم

۲ ساعت بعد دانه‌های هل را اضافه کرده و بعد از گذشت ۲ ساعت دیگر خلال بادام، خلال پسته و زعفران آب‌کرده را به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم

۲۰ دقیقه قبل از اتمام کار گلاب را اضافه کرده و صبر کنید تا مواد خوب جا افتاده و از ظرف جدا شوند. سپس ظرف مورد نظر را چرب کرده، مسقطی را داخل ظرف بریزید تا سرد شود، سپس برش دهید.

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه مسقطی شیرازی

اگر نشاسته را از قبل خیس کنیم ترشی آن گرفته می‌شود.

مسقطی حدود ۳ تا ۴ ماه داخل یخچال و در ظرف در بسته قابل نگهداری است.

مسقطی شیرازی جزو دسرهای ایرانی و زمان پخت و انتظار آن حدود ۴ ساعت است.

توجه کنید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب است.

اگر طرفدار دسرهای اصیل ایرانی هستید طرز تهیه فرنی، شله زرد و حلوا زعفرانی را از دست ندهید.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top