امروز: چهارشنبه, ۶ مرداد ۱۴۰۰ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 19 ذو الحجة 1442 | 2021-07-28
کد خبر: 57727 |
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۸ |
165 بازدید
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

طرز تهیه خورش قلیه ماهی جنوبی یا قلیه ماهی بوشهری یا اهوازی با ترکیب سبزی قلیه ماهی و ادویه‌ های خوش‌ عطر جنوب را در ادامه بخوانید.

به گزارش کرج رسا، طرز تهیه قلیه ماهی خوشمزه را بلد هستید؟ «قلیه ماهی» از غذاهایی است که فصل گرما و سرما نمی‌شناسد. این غذای لذیذ و پرخاصیت اهل جنوب هم به درد مهمانی می‌خورد و هم به عنوان یک وعده غذای خانوادگی روزانه همواره مورد توجه خانم‌های کدبانو بوده است. در ادامه طرز تهیه خورش قلیه ماهی مجلسی جنوبی یا قلیه ماهی بوشهری یا اهوازی با ترکیب دقیق سبزی قلیه ماهی و ادویه‌های خوش‌عطر جنوب را بخوانید.

مواد لازم ؛

ماهی سنگسر یا هر ماهی دیگری که گوشت سفتی دارد ١ عدد

سبزی معطر ؛ گشنیز و شنبلیه خورد شده ٣٠٠ گرم

تمر هندی ١ بسته ٣٠٠ گرمی

پیاز ١ عدد متوسط

سیر ۵ حبه رنده شده

نمک و فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار لازم

گوجه فرنگی ٢ عدد

آرد ١ قاشق سوپ خوری

 

 

طرز تهیه ؛

ابتدا تمرهندی رو در ظرفی به همرا ٢ لیوان اب جوش به مدت ١۵ دقیقه میگذاریم تا خیس بخورد . یک عدد پیاز داشتیم که بصورت نگینی خورد میکنیم بعد در قابلمه می ریزیم و همراه مقداری کم روغن مایع تفت میدیم ( افراد رژیمی از روغن زیتون استفاده کنند )

بعد از اینکه طلائی شد ۵ حبه سیر رنده شده رو به ان اضافه کرده و تفت میدیم . سپس سبزی رو بهش اضافه میکنیم تا سرخ شود تا جایکه عطر سبزی بلند شود
بعد تکه های ماهی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم .سپس گوجه رنده شده و نمک و فلفل قرمز و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم .

 

 

در این مرحله تمرهندی که در اب خیسانده بودیم به همان مقدار اب صافش میکنیم و هسته ها رو ازش جدا میکنیم بعد یک قاشق سوپخوری ارد داشتیم به تمرهندی اضافه میکنم بعد مخلوط کردن ارد و گوله نشدن به سبزی هااضافه میکنیم.

 

 

مدت زمان طبخ غذا ١ ساعت

نوش جان

 

 

به قلم: سارا شیبانی

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top