امروز: جمعه, ۳۰ مهر ۱۴۰۰ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 16 ربيع أول 1443 | 2021-10-22
کد خبر: 13910 |
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱:۱۸ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

“مارشمالو” یک شیرینی فانتزی و خوشمزه است که در این مطلب طرز تهیه آن را آموزش خواهیم داد.

مارشمالو خوراکی بسیار خوشمزه ای می باشد که طرفداران زیادی به خصوص در بین بانوان دارد اما بهترین پیشنهاد ما برای شما این است که خودتان دست به کار شوید و با یک دستور پخت خانگی مارشمالو فوق العاده خوشمزه ای را درست کنید.

مواد مورد نیاز برای مارشمالو

یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل نیاز داریم تا به سراغ مابقی مواد لازم برای یک مارشمالو خانگی برویم ، ادامه این مطلب این مواد را مشاهده خواهید نمود:

عصاره وانیل یک قاشق غذا خوری
ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
آب سرد ۱ فنجان
شکر دانه ریز ۲ فنجان
شربت غلیظ شده یا عسل ۲/۱ پیمانه
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
نمک مقداری
پودر قند ۱/۳ فنجان
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
آموزش کامل برای درست کردن مارشمالو در منزل

ابتدا شربت غلیظ یا عسل را با نصف فنجان آب و شکر در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

در این میان ژلاتین را در باقیمانده آب حل کرده و کنار بگذارید. بعد از اینکه دانه های شکر حل شد ژلاتین و افزوده و اجازه دهید همه مواد برای ۳۰ ثانیه باهم بجوشد، سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

 

 

در مرحله بعد سفیده ها را در ظرفی بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا سفت شود، سپس مخلوط ژلاتین را اضافه کنید و در همین حین به هم زدن ادامه دهید تا همه مواد را با هم مخلوط شود و حجم آن زیاد گردد.

در ادامه وانیل را افزوده و برای ۵ الی ۷ دقیقه مواد را هم بزنید تا خمیر مارشمالو آماده شود. قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی پوشانده و چرب کنید، سپس کمی پودر قند بپاشید. خمیر مارشمالو را در قالب بریزید و روی آن را صاف کنید، سپس نشاسته ذرت و پودر قند را مخلوط کرده و روی آن بپاشید. بعد از اینکه مارشمالو خنک شد آن را از قالب بیرون آورده و بعد از برش زدن سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد مارشمالو

مارشمالو جزو دسرهای مدرن میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .

مارشمالو را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب می باشد .

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top