امروز: چهارشنبه, ۶ مرداد ۱۴۰۰ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 19 ذو الحجة 1442 | 2021-07-28
کد خبر: 57737 |
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۳ |
132 بازدید
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

میگو پلو یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد. این غذای خوشمزه اصالتا متعلق به استان های جنوبی کشورمان مثل بوشهر و خوزستان می باشد، البته امروزه میگو پلو را به دلیل طعم بسیار خوبش در تمام شهرهای کشور طبخ می کنند.

به گزارش کرج رسا، معمولا با میگو غذاهای خوشمزه ای می توان درست کرد، از جمله قلیه ، میگو سوخاری ، میگو پلو و…. اما اینار با طرز تهیه میگو پلو همراه ما باشید.

مواد لازم

میگو پاک شده ۲۰۰ گرم

زعفران ۱ قاشق غذاخوری

زرشک

پیاز ١عدد متوسط

سیر ١ حبه

گشنیز و شنبلیله خیلی کم و جزئی

پودر لیمو عمانی به مقدار خیلی کم و جزئی

نمک و فلفل و زردچوبه

پودر کاری و دارچین به مقدار دلخواه

 

 

طرز تهیه

پیاز رو رنگینی خورد میکنیم و همراه مقدار خیلی کم روغن مایع تفت میدیم وقتی طلائی شد یک حبه سیر رنده شده بهمراه پودر کاری و دارچین و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر لیمو عمانی رو اضافه میکنیم در مرحله بعد گشنیز و شنبلیله رو به مواد اضافه میکنیم.

همه این مواد خیلی کم به اندازه مورد نیاز میگو ما باید باشه .

وقتی مواد تفت داده شد میگوها رو بهش اضافه میکنیم و ٣ دقیقه نیاز هست تا میگو ها بپزه. در این مرحله میگو سفت میشه. سپس برنج اب کشی شده رو در قابلمه ای دیگر همراه این مواد میگو مخلوط میکنیم . به این صورت که لایه ای برنج و لایه بعدی مواد میگو

بعد روی حرارت ملایم قرار میدیم تا دم بکشد .

میگو پلو ما اماده هست

نوش جان

 

 

 

به قلم سارا شیبانی

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top