کشک و بادمجان یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است که به عنوان یک غذای حاضری بسیار خوشمزه شناخته می شود.
این غذای خوشمزه از بادمجان، کشک، پیاز و سیر تهیه می شود و به همراه نان سرو می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کشک و بادمجان تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کشک و بادمجان تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کشک و بادمجان با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
سیر ۴ حبه
پیاز متوسط ۲ عدد
بادمجان متوسط ۶ عدد
کشک ۴ قاشق غذاخوری
روغن مایع به اندازه کافی
مغز گردو ۳ قاشق غذاخوری
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه کشک و بادمجان
ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود ،در ادامه بادمجان ها را از وسط نصف میکنیم و روی آنها کمی نمک میپاشیم و میگذاریم تا آب اضافی آنها خارج شود و با یک دستمال تمیز روی آنها را خشک میکنیم ( پاشیدن کمی نمک روی بادمجان ها باعث جذب کمتر روغن و رفع تلخی بادمجان ها می شود ) در داخل تابه ای روغن میریزیم و صبر میکنیم تا داغ شود سپس بادمجان ها را در آن میچینیم تا سرخ شود و بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود، آنگاه با گوشت کوب دستی یا برقی خوب له می کنیم.
سیر و پیاز ها را پوست میگیریم و میشوییم و در تابه ای که قصد داریم کشک و بادمجان را درست کنیم مقداری روغن میریزیم و اجازه میدهیم تا کمی داغ شود بعد سیر ها را در آن سرخ میکنیم و در بشقابی میریزیم و سپس پیاز ها را با چاقو خلالی کرده و در تابه میریزیم و تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود در همین لحظات که پیاز در حال طلایی شدن است روی شعله کوچک شیر داغ کن را میگذاریم و حدودا ۲قاشق روغن در آن میریزیم و کمی صبر می کنیم تا تقریبا داغ شود سپس نعناع را داخل روغن میریزیم و هم می زنیم حدودا ۱ دقیقه و سپس از روی حرارت بر میداریم تا نسوزد. آن وقت پیاز را نگاه میکنیم اگر طلایی شده بود مقداری از آن را بر میداریم تا برای تزئین استفاده کنیم و مقداری از سیر داغ را به پیاز داغ می افزاییم و کمی از نعناع داغ را به همراه،بادمجان له شده و نمک و فلفل اضافه میکنیم و تفت می دهیم و مقداری از مغز گردو ها را برای تزئین بر میداریم و باقی آن را در تابه میریزیم و با مواد مخلوط می کنیم.
حرارت را کم میکنیم تا مواد به روغن بیفتد.کشک اگر سفت بود با کمی آب رقیق میکنیم و به تابه اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا کشک با مواد مخلوط شود و در تابه را میگذاریم تا آب آن کاملا خشک شود و سپس مطمئن باشید غذا شما خوب جا افتاده است و از روی حرارت تابه را بر میداریم و کشک و بادمجان را در ظرف مورد نظر میریزیم و روی آن را با سیر داغ و پیاز داغ و نعناع داغ و گردو که کنار گذاشته بودیم تزئین میکنیم.
پارسی دی
-
برچسب ها:
- بادمجان
- کشک
- کشک بادمجان
- کشک و بادمجان
آخرین اخبار
پربیننده ترین های
-
مشاور فرمانده کل سپاه: علمی مفید است که برای بشریت نجاتبخش باشد
مشاور فرمانده کل سپاه: علمی مفید است که برای بشریت نجاتبخش باشد
-
دانشگاه ها باید پایگاه تمدن سازی نوین اسلامی باشند
دانشگاه ها باید پایگاه تمدن سازی نوین اسلامی باشند
-
تلاش آتش نشانان فردیس ۲۴۳ نفر را از خطر حوادث نجات داد
تلاش آتش نشانان فردیس ۲۴۳ نفر را از خطر حوادث نجات داد
-
آغاز فعالیت رسمی نخستین تاکسی هوایی کشور با پیام رییس جمهور
آغاز فعالیت رسمی نخستین تاکسی هوایی کشور با پیام رییس جمهور
-
صادرات صنعت حلال زیر سایه خودتحریمی/ صادرکننده را خودمان زمینگیر کردهایم
صادرات صنعت حلال زیر سایه خودتحریمی/ صادرکننده را خودمان زمینگیر کردهایم
-
سخنرانی رئیس دانشگاه آزاد البرز پیش از خطبه های نماز جمعه کرج
سخنرانی رئیس دانشگاه آزاد البرز پیش از خطبه های نماز جمعه کرج
-
هشدار سطح نارنجی و پیش بینی تندباد و بارش برای البرز
هشدار سطح نارنجی و پیش بینی تندباد و بارش برای البرز
-
امضای تفاهمنامه همکاری اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران
امضای تفاهمنامه همکاری اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران
-
سند عادی در معاملات از تیر ۱۴۰۳ فاقد اعتبار قانونی است
سند عادی در معاملات از تیر ۱۴۰۳ فاقد اعتبار قانونی است
-
تیم ملی ایران در جایگاه سوم مسابقات بیسبال غرب آسیا ایستاد
تیم ملی ایران در جایگاه سوم مسابقات بیسبال غرب آسیا ایستاد
-
دستگیری ۲۶۳ سارق و مالخر در البرز/ کشف ۱۰ قبضه سلاح
دستگیری ۲۶۳ سارق و مالخر در البرز/ کشف ۱۰ قبضه سلاح
-
مجلس مجددا تعطیلی پنجشنبه ها و کاهش ساعت کاری کارکنان را تصویب کرد
مجلس مجددا تعطیلی پنجشنبه ها و کاهش ساعت کاری کارکنان را تصویب کرد
-
قالیباف قانون الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو را ابلاغ کرد
قالیباف قانون الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو را ابلاغ کرد
-
موافقت مجلس با کلیات معاهده مشارکت جامع راهبردی ایران و روسیه
موافقت مجلس با کلیات معاهده مشارکت جامع راهبردی ایران و روسیه
-
ایران و عمان در مسیر توسعه همکاریهای دامپزشکی گام برمیدارند
ایران و عمان در مسیر توسعه همکاریهای دامپزشکی گام برمیدارند
-
طالقان پایلوت حفظ حیات وحش و پیشگیری از انتقال بیماری ها است
طالقان پایلوت حفظ حیات وحش و پیشگیری از انتقال بیماری ها است
-
برگزاری رزمایش ملی جهاد دامپزشکی البرز در شهرستان طالقان
برگزاری رزمایش ملی جهاد دامپزشکی البرز در شهرستان طالقان
-
البرز؛ پیشتاز توسعه صنعت حلال ایران در مسیر صادرات جهانی
البرز؛ پیشتاز توسعه صنعت حلال ایران در مسیر صادرات جهانی
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.