امروز: جمعه, ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 3 شوال 1442 | 2021-05-14
کد خبر: 53910 |
تاریخ انتشار : ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۸:۴۸ |
215 بازدید
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

اگر دنبال یک دستور پخت کیک تابه ای هستید که هم خوشمزه و هم به صرفه باشد و هم پخت راحت و بدون دردسری داشته باشد، این مطلب مخصوص شماست.

به گزارش کرج رسا، درست کردن کیک‌هایی که نیاز به فر، همزن و مواد گرانقیمت ندارند، می‌تواند بهترین انتخاب و گزینه برای افرادی باشد که در عین سرگرم شدن، بخواهند از یک کیک خوشمزه و البته ارزان استفاده کنند. اگر شما هم دنبال یک دستور پخت کیک تابه‌ای هستید که هم خوشمزه و هم به صرفه باشد و هم پخت راحت و بدون دردسری داشته باشد، این مطلب مخصوص شماست. به جای اندازه مواد به گرم و کیلوگرم، از پیمانه یا لیوان فرانسوی دسته دار استفاده می‌کنیم. طرز تهیه کیک شکلاتی تابه‌ای را در ادامه بخوانید.

در فهرست پخت انواع کیک و شیرینی، گزینه‌های زیادی وجود دارند. دسرهایی هم خوشمزه هستند و هم خیلی راحت درست می‌شوند. برخی افراد فکر می‌کنند برای این که یک کیک خوش طعم داشته باشند، باید هم از وسایل مخصوص زیادی استفاده کنند و هم وقت زیادی را به این کار اختصاص بدهند. اما شما بدون نیاز به فر هم می‌توانید یک کیک شکلاتی نرم و پفکی و خوشمزه را به سادگی درست کنید.

 

 

مواد لازم

آرد: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی

آب: ۳/۴ لیوان دسته دار فرانسوی

شکر: ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی

روغن: ۱/۳ لیوان دسته دار فرانسوی

پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری

آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

وانیل: کمی

خامه یا شکلات تخته‌ای برای تزیین: به میزان دلخواه

طرز تهیه

در اولین مرحله از طرز تهیه کیک شکلاتی تابه ای، در یک ظرف مناسب و البته بزرگ، آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را ۲ یا ۳ بار الک کنید. با این کار هم ناخالصی‌ها را می‌گیرید و هم بافت آرد و در نهایت کیک، لطیف‌تر خواهد شد.

روغن، شکر، آبلیمو و وانیل را اضافه کنید و به هم بزنید. وقتی کمی مواد منسجم شد، آب را کم کم اضافه کنید و همزمان مواد را به هم بزنید تا گلوله نشوند. نیازی به استفاده از همزن برقی نیست. با لیسک مواد را مخلوط کنید. باید در انتها یک مایه خمیری داشته باشید که نه زیادی سفت است و نه زیادی رقیق.

یک تابه تفلون (نچسب) با اندازه مناسب را روی حرارت قرار دهید. وقتی تابه گرم شد، زیر آن را شعله پخش کن بگذارید تا حرارت، ملایم و یکدست شود.

کف و دیواره تابه را با کمی کره یا روغن چرب کنید. می‌توانید کاغذ روغنی هم بیندازید. مواد را در تابه بریزید و روی آن را یک دم کنی بگذارید تا بخار کند. ۳۰ تا ۴۰ دقیقه صبر کنید و در تابه را باز نکنید. بعد از آماده شدن کیک، حرارت را قطع کنید. بعد از این که کیک از دما افتاد، آن را با خامه یا شکلات تزیین کنید. (در صورت تمایل می‌توانید شکلات تخته‌ای سفید یا تلخ را روی کیک رنده کنید.)

 

 

در روش بالا نیازی به قالب در طرز تهیه کیک شکلاتی تابه‌ای وجود ندارد، ولی برای فرم بهتر، می‌توانید از قالب هم استفاده کنید.

یکی دیگر از شیوه‌های پخت کیک شکلاتی این است که مواد کیک را در قالب بریزید و یک قابلمه با آب جوش روی حرارت قرار دهید. قالب را روی آب جوش، در حالی که شناور است، قرار دهید. در این حالت کیک با حرارت بخار آب خواهد پخت.
فوت و فن‌های طرز تهیه کیک شکلاتی تابه‌ای

بنا به میزان حرارت، ممکن است زمان پخت بیشتر شود پس قبل از اینکه حرارت را قطع کنید، یک خلال دندان یا چنگال را داخل کیک فرو کنید. اگر کیک به آن نچسبید، حرارت را قطع کنید.

اگر می‌خواهید کیکتان ظاهر زیباتر و طعم متفاوت تری داشته باشد، ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی شیر را با شکلات تخته‌ای یا پودر کاکائو مخلوط کنید و خوب به هم بزنید. می‌توانید کمی شکر هم اضافه کنید، ولی اگر از شکلات استفاده می‌کنید، بهتر است این کار را نکنید تا زیادی شیرین نشود. بعد از اینکه کیک پخت و آماده شد، وقتی هنوز داغ است، سس شکلاتی را روی کیک بریزید و کمی صبر کنید. اجازه دهید سس به خورد کیک برود. وقتی کیک خنک شد، آن را به قطعات دلخواه تزیین کنید.

می‌توانید از قابلمه یا پلوپز هم در طرز تهیه کیک شکلاتی تابه‌ای استفاده کنید.

وقتی کیک پخت، می‌توانید کیک داخل قابلمه را برگردانید تا طرف دیگر کیک هم بپزد. در این حالت بهتر است از تابه‌های دو طرفه استفاده کنید.

به مواد موجود در طرز تهیه کیک تابه‌ای شکلاتی، می‌توانید ۱ تخم مرغ و ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی شیر هم اضافه کنید.

برای تنوع بیشتر می‌توانید از انواع برش‌های میوه مثل موز و توت فرنگی یا گیلاس برای تزیین کیک شکلاتی استفاده کنید.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top